Σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για ποδόσφαιρο ( λόγω της συνεχόμενης βροχής στο νομό Αιτ/ νίας , υπήρχαν λάσπες και νερά στον αγωνιστικό χώρο, και δυσκόλευε τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων), ο Κεραυνός Γαβαλούς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα , νικώντας τον Πανοχθιακό με 3-0.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα και στο 10΄ μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Μυλωνά, ο Τασούλης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στην συνέχεια ο Πανοχθιακός προσπάθησε να αντιδράσει, είχε δυο καλές στιγμές με τον Δήμο, χωρίς όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37΄ο Κεραυνός πέτυχε το δεύτερο γκολ ,μετά από ατομική προσπάθεια από τον Τασούλη , και σουτ στο δοκάρι, στην επαναφορά ο Τσοπανάς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Δήμος Πελεκάνος στο 68΄με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μυλωνά.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Χουλιάρα και τον Κακατσίδη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς ( Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Μπούκαρης Χ., Κωνσταντάκης , Μακραδήμας, Καλτσής (78΄Κανούρης), Μπούκαρης Μ., Πελεκάνος (73΄Κερασίδης), Τσοπανάς, Τασούλης (82΄Σαλευρής), Μυλωνάς, Θώδης

ΑΟ Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Τσαμπάζης, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Καμπέρης (46΄Τύμπας), Σουροβέλης, Ρούσσος, Τσέπας Σ. (53΄Μπούνας), Δήμος, Πετρονικολός (76΄Μήλας), Τσέπας Ε( 55΄Ανάστος)