Πετυχαίνοντας 1 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και 3 στην επανάληψη ο Απόλλων Θέρμου νίκησε με 4-0 τον ΑΟ Λυγιάς για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας του νομούμας.

Μετά το σημερινό τρίποντο η ομάδα του Θέρμου βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Λυγιάς παρέμεινε στους 7 βαθμούς.

Ο Σ. Κοκώνης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με την συμπλήρωση 38΄λεπτών αγώνα, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Κώης με δυο γκολ στο 55΄, και 65΄αύξησε τον δείκτη του σκορ για τον Απόλλωνα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα(4-0), διαμόρφωσε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Καρβελάς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθό την Μιζάλου και τον Ροδάτο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παστρωμάς)

Μπαλάφας, Καλιακμάνης(58΄Κάσκαρης), Κώης(73΄Σύρρος), Γιαννοκώστας, Κοκώνης Ε.(75΄Εντζίνι), Αριστόπουλος, Καρβελάς, Δερβίσης, Κοκώνης Σ., Κούκος(65΄Μπίστας), Αλπέντζος

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος(76΄Δημητρόπουλος), Βασιλόπουλος, Κερασιάς, Μπρούμας Σ., Χουλιάρας, Γκόγκα, Κάκκος, Κατσικας(63΄Μπρούμας Γ.), Κοτσέτσος, Κοσανδιανός(88΄Μπαλαούρας)