Θέαμα αγωνία, αρκετά νεύρα, αποβολή, ανατροπή  και πολλά γκολ επεφύλασε το Κυριακάτικο ματς που έγινε στο γήπεδο του Καραπαπά μεταξύ του γηπεδούχο Αστέρα Αγρινίου και του Κεραυνού Γαβαλούς.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2 , με τις δυο ομάδες που πάλεψαν μέχρι το τέλος του αγώνα για την νίκη, ωστόσο μοιράστηκαν τις εντυπώσεις  μένοντας  στο ισόπαλο 2-2

Σε ένα ματς το οποίο ο μεν  Αστέρας Αγρινίου απέδειξε ότι αδικείται από την θέση που κατέχει στον βαθμολογικό πίνακα, ο δε Κεραυνός Γαβαλούς δεν χάνει με τίποτα στο φετεινό πρωτάθλημα, ακόμη και όταν αγωνίζεται με 10 ποδοσφαιριστές και βρίσκεται πίσω στο σκορ, όπως ακριβώς έγινε στο σημερινό ματς.

Στον αγωνιστικό μέρος ο Κεραυνός με την φόρα που έχει από τα προηγούμενα ματς πήρε προβάδισμα στο σκορ με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν , έκαναν την ανατροπή μέσα σε διάστημα 5 λεπτων. Εντούτοις ο Κεραυνός κατάφερε ισοφάρισε σε 2-2 αν και αγωνίζονταν από το 70΄με ποδοσφαιριστή λιγότερο (κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας Καρατζένης), και στην θέση του πορτιέρο κάθισε ο Μακραδήμας…

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

10΄Σέντρα από  τον Πατσέα, ο Γκρίζης από κοντινή απόσταση δεν βρίσκει την μπάλα για να την στείλει στα δίχτυα

12΄Γυριστό σουτ από τον Τασούλη απομακρύνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας

17΄ Μακρινό σουτ από τον Σταματελόπουλο η μπάλα ελάχιστα άουτ

20΄Θαυμάσια κάθετη μπαλιά από τον Γιαννακόπουλο, ο Πατσέας γίνεται κάτοχος της μπάλας, και βρίσκεται απέναντι από τον Καρατζένη, , με τον τερματοφύλακα του Κεραυνού να απομακρύνει την μπάλα

38΄ Δυνατή σέντρα του Νταλαπέρα από τα αριστερά η μπάλα βρίσκει την εσωτερική πλευρά των διχτύων..

42΄Δυνατό μακρινό σουτ στην …κίνηση από τον Μυλωνά, ο Ταμανίδης με θαυμάσια απόκρουση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

45΄Λάθος εκτίμηση της μπάλας από τον Μακραδήμα,, ο Πατσέας βρίσκεται απέναντι στον Καρατζένη, ο  τερματοφύλακας του Κεραυνού όμως απομάκρυνε την μπάλα..

47΄  0-1 Ο Τσοπανάς με κοντινό σουτ ανοίγει το σκορ για τον Κεραυνό

49΄Απευθείας εκτέλεση κόρνερ από τον Γκρίζη, ο Τσοπανάς πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα απομακρύνει σε κόρνερ

53΄Εκτελεση φάουλ από του Γκρίζη, κεφαλιά από τον Σταματελόπουλο η μπάλα άουτ

56΄1-1 Θαυμάσια κάθετη μπαλιά από τον Γιαννακόπουλο, ο Πατσέας πλασάρει εύστοχα ισοφαρίζοντας..

57΄ Σέντρα από τον Κωνσταντάκη, ο Πελεκάνος κανει το κοντινό σουτ, η μπάλα άουτ

59΄2-1 Ο Γιαννακόπουλος με κάθετη μπαλιά βρίσκει σε θέση δεξιά τον Πατσέα, ο οποίος με παράλληλη σέντρα δίνει έτοιμο γκολ στον Γκρίζη, που με κοντινή  προβολή δίνει το προβάδισμα στον Αστέρα..

65΄  Απευθείας φάουλ από τον Μυλωνά, η μπάλα άουτ

70΄ Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας του Κεραυνού Καρατζένης, όταν ανέτρεψε τον Πατσέα, και ενώ ο επιθετικός του Αστέρα ήταν σε προφανή θέση για γκολ..

75΄  2-2 Μακρινή μπαλιά από τον Μπούκαρη, ο Πελεκάνος με κοντινό σουτ διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

78΄Ο Γκαραγκούνη σε σε καλή θέση κάνει άστοχο σουτ

90΄Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει στον Κεραυνό με τον Πελεκάνο από κοντινή απόσταση να σουτάρει αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα απομάκρυναν την μπάλα

DSC07444

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Βασιλόπουλο και τον Σούζα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης, Λεχουρίτης(44΄ λ.τρ. Σπυρόπουλος), Βασιλάρης, Τζελτζές, Τσιάκαλος(32΄ λ.τρ. Μουστάκας), Σταματελόπουλος, Καραμάνος, Γιαννακόπουλος, Πατσέας, Βαγενάς, Γκρίζης (60΄Γκαραγκούνης)

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Μπούκαρης Π., Νταλαπέρας(81΄ Χονδρογιαννης), Μακραδήμας, Μπουκαρης Χ., Θώδης, Πελεκάνος, Τσοπανάς, Μυλωνάς, Τασούλης, Κωνσταντάκης(65΄Κερασίδης)