Ματς εντυπωσιακό με 10 γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες ,ανατροπές,  με τον ρέφερι να σημειώνει αδιάκοπα στο μπλοκάκι του, σκόρερ- κάρτες-αλλαγές……

Είναι από τα παιχνίδια που χαίρεσαι να τα βλέπεις, που χαίρεσαι να τα «ρουφάς», από το πρώτο δευτερόλεπτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης

Την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Χρυσοβίτσας αναμετρήθηκαν η γηπεδουχος Α.Ε. με την Θύελλα Αγίου Ανδρέα.

Μεγάλη νικήτρια η Θυελλα με το εντυπωσιακό 3-7 σε ένα ματς που η ΑΕ Χρυσοβίτσας προηγήθηκε με 2-1 στο πρώτο ημίχρονο, 3-2 στην επανάληψη, αλλά  αλλά στην συνέχεια η Θύελλα έκανε την μεγάλη ανατροπή !!!

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης η Θύελλα προηγήθηκε με σκόρερ τον Σαλάππα στο 8΄ . Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι με δυο γκολ στο 21΄με τον Ζορμπά Η., και στο 42΄με τον Νάκα Δ. βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Θύελλα πέτυχε 6 γκολ και μετέτρεψε το εις βάρος της 2-1 σε 3-7!!

Ο Αγγέλης στο 49΄έκανε το 2-2 . Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 57΄με τον Η. Ζορμπά, αλλά η αντίδραση της Θύελλας ήταν άμεση.

Ο  Γκιόζι Άλτι, στο 59΄έκανε το 3-3, και στην συνέχεια με 3 προσωπικά του τέρματα (69’, 74΄, 78΄) , ο Χ΄Αγγελής έδωσε προβάδισμα στην Θύελλα. Το τελικό 3-7 διαμόρφωσε ο Φ. Τραγουλιάς στο 82΄.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθούς τον Γ. Κασβίκη και την Τσώνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Χρυσοβίτσας

Γαντζούδης, Στραυούλης, Ζορμπάς Β., Ζορμπάς Σ, Σταμάτης, Αυδής (72΄Ζορμπάς Ζ.), Νάκας π., Ζορμπάς Η., Καρελάκης(60΄Στρατούλης), Νικολές,  Νάκας Δ.

Θύελλα Αγίου Ανδρέα (Νίκος Πριόνας)

Κίτσος Τ., Αγγέλης, Κατσιγιάννης, Κόρο Φράνκο., Τραγουλιάς Ν., Γκιόζι Άλτι, Γκιόζι Κάμπρι.(62΄Μέρδης), Μπεκάι Ερμάλ, Τραγουλιάς Φ., (85΄Κίτσος Η.), Ζάχος (55΄Κουτρούλης),Σαλάππας (81΄Διαμαντής)