Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό τόνισε πως δεν αν και οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναιτωλικού στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Νομίζω ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα αλλά η πιο τυχερή. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν ειδικά από όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 αλλά, ήμασταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια».

Η συνέντευξη τύπου.

Στην έλλειψη τελικής πάσας, στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αποψινού αγώνα, όπου ο Παναιτωλικός έχασε από τον Παναθηναϊκό.   «Ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς. Στόχος από την αρχή ήταν να μπούμε και να πιέσουμε τον αντίπαλο κάτι που δεν το κάναμε καλά. Ο Παναθηναϊκός στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος ευτύχησε να προηγηθεί. Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν έγιναν αυτά που είχαμε πει και προσπαθήσαμε νευριασμένα και όχι με καθαρό μυαλό και χωρίς καλή τελική πάσα να μπούμε στο παιχνίδι. Σίγουρα το αποτέλεσμα μας στενοχωρεί. Η προσπάθεια έγινε, νομίζω ο τρόπος δεν ήταν καλός. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στα δύο εντός έδρας ματς χωρίς να είμαστε χειρότεροι από τον αντίπαλο», είπε αρχικά.
Και συνέχισε.  «Στο κομμάτι το μεσοεπιθετικό δεν έχουμε επιλογές να αλλάξουμε πράγματα.Από εκεί και πέρα και όταν ο αντίπαλος μένει με δέκα, οι χώροι που υπάρχουν είναι στο πλάι κάτι που σήμερα δεν το κάναμε με καλό τρόπο. Οι επιλογές του να αλλάξουμε κάτι μεσοεπιθετικά είναι αυτό που μας κόστισε αλλά και οι επιλογές μέσα στο παιχνίδι. Ο στόχος ο δικός μας έχει οριστεί εξ’ αρχής και είναι η σωτηρία. Αν αυτός επιτευχθεί, θα δούμε για παραπέρα. Σήμερα υπήρχαν διαστήματα που ασκήσαμε πίεση και κλέψαμε μπάλες αλλά αυτό που μας έλειψε ήταν η κατάλληλη πάσα ή η κατάλληλη κίνηση για να δημιουργήσουμε καταστάσεις».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν θα υπάρξει κάποια επιπλέον προσθήκη και σχολίασε πως  «αύριο έχω γενέθλια και περιμένω κάποιο δώρο γιατί τα περιθώρια έχουν στενέψει…!»
www.gazzetta.gr