Πυρ και μανία με την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τον Ατρόμητο Αντιρρίου είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιάννης Μαστροκώστας

Με γραπτή ανακοίνωσή του κάνει λόγο ότι σε ακόμη ένα ματς η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διαμόρφωση του αποτελέσματος

Αναλυτικά:

Ο ρέφερι της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χάλκειας τα έκανε μαντάρα , ειδικότερα στον πειθαρχικό έλεγχο και κατάφερε να εκνευρίσει τους παίχτες του Ατρόμητου Αντιρρίου, από την στιγμή που τα σφυρίγματά του ήταν στην συντριπτική πλειοψηφία ανάποδα.

Και όχι μόνο κάτω από το πρίσμα των ανθρώπων της ομάδας , αλλά μέσα από την εικόνα και την εκτίμηση των περισσοτέρων που παρακολούθησαν το παιχνίδι. Άδικη η κόκκινη στον Κουραχάνη, και ακόμη πιο άδικη η αποβολή του προπονητή Γιάννη Πανουργιά, ενός ανθρώπου «κόσμημα» για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας.

Και βέβαια σημαντικό κομμάτι στην φετινή πορεία του Ατρόμητου Αντιρρίου έχουν και οι αποβολές των παιχτών. Σε κάθε αγώνα και κόκκινη  κάρτα!!!  Θεωρώντας μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας «καταστρεπτική»!!!

Επίσης θέλω να επισημάνω και κάτι το οποίο αντιλήφθηκα στα αποδυτήρια των διαιτητών λίγο πριν το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον ΑΟ Χάλκειας. Ο ρέφερι της αναμέτρησης είπε μπροστά σε παράγοντες τού Α.Ο Χάλκειας και στους βοηθούς του, χαρακτηριστικά,  ότι η ΑΕΜ στο επόμενο πρωτάθλημα πρέπει να βρίσκεται στην Γ΄Εθνική, γιατί αν δεν γίνει αυτό εμείς οι διαιτητές θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!!!

Με αυτές τις συνθήκες και τις διαιτησίες δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχολούμαστε πλέον με τον αθλητισμό , και την Δεύτερα θα υπάρχει έκτακτο συμβούλιο εάν θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα…..