Πως το λένε οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ; Δοκάρι και μέσα γίνεσαι μάγκας, δοκάρι και έξω είσαι άχρηστος!!

Μια φράση κομμένη και ραμμένη για να περιγράψει όσα συνέβησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου η θεά τύχη έπαιξε το πλέον καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και στην έκβαση της αναμέτρησης ανάμεσα στο γηπεδούχο ΑΟ Ρηγανά και τον φιλοξενούμενο Τρίκαρδο.

Τελικό αποτέλεσμα 2-2, με τους ανανεωμένους φιλοξενούμενους να πανηγυρίσουν μια σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία, και τους γηπεδούχους οι οποίοι τα έβαζαν με την τύχη τους, ή καλύτερα με την ατυχία τους, αλλά και σίγουρα πρέπει να τα βάλουν και με τους εαυτούς τους.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι το τελικό 2-2 παίχτηκε στους πόντους. Είναι αυτό ακριβώς που ειπώθηκε στον πρόλογο του άρθρου.

Στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς που ξεκίνησε με δυο γκολ για τον Τρίκαρδο, στην συνέχεια ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, που κατάφεραν να μειώσουν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Τρικαρδος μένει με 10 παίχτες (αποβολή Καζανά στο 48΄), και ο ΑΟ Ρηγανα ξεκίνησε την πολιορκία στην αντίπαλη περιοχή. Τα σουτ του Αυγέρη και Κουρσάρη βρήκαν το δοκάρι του Σίμου, και η ισοφάριση τελικά ήρθε για τον Ρηγανά πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Συμπερασματικά η θεά τύχη και… το σίδερο είπαν ναι στον Τρίκαρδο και όχι στον ΑΟ Ρηγανά, σε δυο φάσεις -καρμπόν από τις οποίες ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

DSC08338

 

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

8΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Α. Κορομηλά, κεφαλιά πάσα του Φραγκούλη στον Τουρλίδα που κάνει άστοχο σουτ

18΄0-1 Θαυμάσια κάθετη μπαλιά του Σεραφίγκου στον Φράγκο, ο οποίος από το ύψος της περιοχής με σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους

22΄Ατομική προσπάθεια και σουτ από τον Σεραφίγκο η μπάλα ελάχιστα άουτ

25΄ Εκτέλεση κόρνερ από τον Φ. Κορομηλά, σουτ από τον Ζαχαράκη απομακρύνει ο Σίμος, στην επαναφορά ο Τουρλίδας σουτάρει για να απομακρύνει ο Λιόκαυτος πάνω στην γραμμή και ο Α. Κορομηλάς με νέο σουτ αναγκάζει τον Σίμο να δώσει ΄…τέλος στην επιθετική προσπάθεια των παιχτών τυ ΑΟ Ρηγανά

27΄Δυνατό σουτ από τον Φ. Κορομηλά άουτ

38΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Α. Κορομηλά , η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σίμου

43΄0-2 Μετά από κάθετη μπαλιά του Φράγκου, ο Σεραφίγκος με διαγώνιο σουτ μέσα σπο την περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

45+2 1-2 Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Α. Κορομηλά ο Ζαχαράκης με κοντινό σουτ μειώνει το σκορ για τον ΑΟ Ρηγανά

48΄Με 10 ποδοσφαιριστές συνεχίζει τον αγώνα ο Τρίκαρδος μετά την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) που χρεώνεται στον Καζανά

53΄Σέντρα του Κάππα από αριστερά ο Τουρλίδας με διαγώνιο προσπαθεί για το γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει

58΄Μακρινό σουτ από τον Αυγέρη, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι

65΄Δεύτερο δοκάρι για τον Ρηγανά, μετά από δυνατό σουτ από τον Κουρσάρη

85΄2-2 Ο Φάτσαλης αμέσως με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, εκμεταλλεύεται την όμορφη σέντρα από τον Καλογεράκη διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Τάκο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Φωτόπουλος, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ.(72΄Καραχάλιος), Κουρσάρης, Μικρόπουλος(73΄Τσακνής), Στραβοδήμος(84΄Φάτσαλης), Ζαχαράκης, Τουρλίδας, Κορομηλάς Α.(46΄λ.τρ. Αυγέρης) , Φραγκούλης

Τρίκαρδος Κατοχής (Γιώργος Ασπρογέρακας)

Σίμος, Σάρρας, Καζανάς, Γατσόρης, Δρακάς, Λιόκαυτος, Γαβρίνας(32΄λ.τρ. Ντέλιας, 85΄Μπακογιάννης), Χαλαζιάς, Φράγκος(46΄Τσιάρας), Σεραφίγγος, Κοντοπάνος(94΄Κοντομήτσος).