Την τέταρτη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου , με 23 βαθμούς μοιράζονται ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και ΑΕ Αγίου Δημητρίου,  μετά την  νίκη με 2-1 που πέτυχε η ΑΕΚ επί της ΑΕ Αγίου Δημητρίου. σε αγώνα που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Ήταν ένα πολύ καλό ματς (φωτο από την αναμέτρηση των δυο ομάδων στον πρώτο γύρο) ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες της κατηγορίας που κρίθηκε πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς γκολ, στην επανάληψη, η είσοδος του Νεκτάριου Κατσαδούρου στον αγωνιστικό χώρο δυνάμωσε την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ, και με τα δυο προσωπικά του τέρματα έδωσε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 55΄ με κοντινή κεφαλιά του Κατσαδούρου. Η ΑΕ Αγίου Δημητρίου έφερε τον αγώνα στα «ίσα» στο 63΄ με σκόρερ τον Πανταζή, ο οποίος εκμεταλεύτηκε την έξυπνη μπαλιά από τον Κωστακιώτη.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 85΄ο Κατσαδούρος μετά από ατομική προσπάθεια και κοντινό πλασέ .

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθό τον Λ. Καραπιπέρη και τον Γ. Κασβίκη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Άγγελος Πανέτας)

Φρούτζος, Μουστάκας(86΄Κακιώνης), Παπαδόπουλος(60΄ Λαμπρακόπουλος), Κυτούγιας Δ., Κουτρομάνος, Μπαμπάτσικος, Πανταζή, Αλομπισάτ, Κατσαβοχρήστος, Κουτσομπίνας (60΄Κυτούγιας Χ) Κωστακιώτης

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασόπουλος, Κατσιμπίνης, Κολοβάκης, (69΄Πλιάτσικας), Ξανθόπουλος, Χολιασμένος, Μαντόγλου (65΄Μπαλάσκας), Νικολόπουλος Ι (58΄Προδρομίτης), Αντωνόπουλος, Ρήγας (52΄Κατσαδούρος), Τσιαμπούλας, Νικολόπουλος Κ