Ό Όμηρος Νεοχωρίου πέρασε και από την δύσκολη έδρα του Δοκιμίου (0-1), και  διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τον χωρίζουν από την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Γιώργου Ζήκου σε μια φαινομενικά δύσκολη έδρα κυριάρχησε από το πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες  και κατόρθωσε να πετύχει το γκολ της νίκης με τον Σπύρο Νούλα στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου.

Από την άλλη μεριά ο Απόλλωνας δυσκολεύτηκε απέναντι στην πολύ καλή αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων,  κυρίως απείλησε την εστία του Δουλιώτη με στημένες φάσεις, αλλά και σέντρες, τις οποίες εξουδετέρωσε ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας του Ομήρου.

DSC08552

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

15’  Εκτέλεση κόρνερ από τον Βασιλάρη, κοντινή κεφαλιά του Μπαλαμπάνη η μπάλα άουτ

17΄Εκτέλεση κόρνερ από τον Νάκο, ο Μανθόπουλος βρέθηκε μόνος στο π΄ρωτο δοκάρι, προσπάθησε με «τακουνάκι» να στέιλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δεν τα κατάφερε..

22΄Ατομική προσπάθεια από τον Βασιλάρη βρέθηκε στην περιοχή του Απόλλωνα, ο Μπαλάσκας όμως έπεσε στα πόδια του και απομάκρυνε την μπάλα

25΄Μακρινό σουτ από τον Μανθόπουλο, ο Μπαλάσκας δηλώνει παρών

40΄Σέντρα του Γκασούκα, πλασέ από τον Βασιλάρη, η μπάλα άουτ

42΄Δυνατό σουτ από τον Νάκο, η μπάλα άουτ

52΄0-1  Σέντρα του Βασιλάρη από την αριστερή πλευρά, απομακρύνει την μπάλα ο Μπαλάσκας, και ο Νούλας με σουτ πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του Όμηρου

94΄ Διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή από τον Βασιλάρη , η μπάλα έφυγε άουτ

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον  Χουλιάρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Δοκιμίου ( Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Μυλωνάς, Κοσυφαρίνης, Καταρέλος, Ψηφής, Κόκκαλης, Ξευγένης(62΄Ν.. Αθανασίου), Δαλαγιώργος, Κονδύλης, Καμμένος, Σπυριλιώτης

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιώργος Ζήκος)

Δουλιώτης, Καβαλιέρης(89΄Σεραφίγκος Ι), Μάτσιγκας, Τσώνης, Μπαλαμπάνης(59΄Μιχαηλίδης), Καντάνης, Βασιλάρης, Μανθόπουλος, Γκασούκας, Νάκος(66΄Βαλτογιάννης), Νούλας (77΄ Κολοβάκης)