Ο Δημήτρης Μήτσου είναι ο παίκτης του  ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο αρχηγός της ομάδας  αναφέρθηκε στα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, στο παιχνίδι με το Στρατώνι την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου και στη σημασία που έχει η παρουσία του κόσμου και σε αυτό το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι πιστεύεις ότι έφερε τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια;
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και έχει τις ιδιομορφίες του. Θα πρέπει να μιλήσουμε για το καθένα ξεχωριστά, κάτι το οποίο έχουμε κάνει σαν ομάδα και στις ήττες αλλά και στις νίκες. Στο σερί νικών κοιτάζαμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και το ίδιο ισχύει και τώρα. Στον αθλητισμό το σημαντικότερο είναι να έχεις διάρκεια, κάτι που έχουμε σαν ομάδα, καθώς βρισκόμαστε στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα όμως αποτελεί έξτρα κίνητρο για τις άλλες όταν παίζουν μαζί μας και αυτό πρέπει να προσέξουμε.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Στρατώνι. Τι πρέπει να κάνετε για να επιστρέψετε στις νίκες;
Θα πρέπει να είμαστε πολύ σκληροί από την αρχή και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί καθαρό μυαλό, πάθος και ψυχή.

Κρίνεις ότι μια νίκη την Κυριακή θα αλλάξει όλη την ψυχολογία και θα σας δώσει άλλο “αέρα”;
Κάθε νίκη εννοείται πως μετράει θετικά στην ψυχολογία μιας ομάδας. Πόσο μάλλον όταν είναι στην έδρα μας και με τον κόσμο μας δίπλα μας.

Είναι πιο σημαντική από ποτέ την Κυριακή η παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι;
Ο κόσμος φέτος είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Εννοείται πως η παρουσία του παίζει καταλυτικό ρόλο στην πορεία μας ως τώρα και είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας μας σε κάθε παιχνίδι. Αυτό περιμένουμε και την Κυριακή. Να γεμίσει το ΔΑΚ και οι φίλαθλοι να μας “σπρώξουν” στη νίκη.