Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το Σάββατο στο Αγγελόκαστρο η αναμέτρηση του γηπεδούχου Αχελώου με την ΑΕ Μεσολογγίου  αφού οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1

Ήταν ένα ματς με πολλά παράπονα από  όλους και για όλα, που δεν έμεινε κανείς ευχαριστημένος, αφού και οι δυο ομάδες ήθελαν την νίκη για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, και τελικά το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο.

Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΜ  τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες και είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε μετά το τέλος του αγώνα ανακοίνωση ….

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα και τα δυο γκολ που σημειώθηκαν στην αναμέτρηση ήταν από εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Στο 39΄η φιλοξενούμενη ΑΕΜ κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Απόστολος Τσιούνης δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 52΄ο Αχελώος απάντησε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Αλεξάκη. Το πέναλτι κέρδισε ο Φράγκος σε μαρκάρισμα του Αλεξόπουλου, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει τον αμυντικό της ΑΕΜ.

Στην συνέχεια του αγώνα η ΑΕΜ αν και με 10 ποδοσφαιριστές προσπάθησε για την νίκη, είχε δοκάρι στο 61΄σε εκτέλεση φάουλ από τον Κοκώνη, καθώς επίσης ευκαιρίες με τον Τσιούνη και Λίτσο για γκολ. Όσο αφορά τον Αχελώο προσπάθησε και αυτός να κλέψει την νίκη αλλά η κεφαλιά του Τσιλιπάνου στο 56΄έφυγε άουτ , καθώς και το σουτ του  Καλοκαίρη στο 85΄εξουδετέρωσε ο Καραγκούνης.

Διαιτητής: Καλαμάρης, Βοηθοί : Κολοσιώνης, Τάκος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Μπότας, Σαγάνας Γ., Δερβίσης, Αλεξάκης, Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Φράγκος (81΄ Καντάνης), Ζαλοκώστας Λ. (87΄ Αντωνόπουλος), Ανδρεάκης, Μπούτιβας Α. (54΄ Πεσλής Λ.), Καλοκαίρης Ε. (90΄ Μήκας).

Α.Ε. Μεσολογγίου (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Κοκώνης (71΄ Λίτσος), Παπανικολάου, Αλεξόπουλος, Ντζιμάνης (86΄ Παναγιωτόπουλος), Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης Ν., Πιστιόλης (86΄ Στεργίου), Καβαλλάρης, Βασιλόγιαννης.