Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Κεραυνό Γαβαλούς), βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο ΑΟ Αγρινίου. Η ομάδα του Βασίλη Βασιλόπουλου νίκησε με 1-0 τον Πανοχθιακό και μαζί με τον Κεραυνο Γαβαλούς μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ματς που ο δυνατός άνεμος εμπόδισε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο, ο γηπεδούχος Πανοχθιακός στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες με τον Γκουτσέλη (απευθείας εκτέλεση φάουλ , ελάχιστα άουτ, καθώς και κοντινή κεφαλιά άουτ), χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη ο ΑΟ Αγρίνίου ανέβασε την απόδοσή του είχε ευκαιρίες για γκολ με τους Κούση, Φραγκούλη, και στο 85΄πέτυχε το πολύτιμο γκολ της νίκης ο Γκουρνέλος Χ.Χ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Διαιτητής: Κασβίκης Ι, Βοηθοί : Ξύστρας Θ., Βασιλείου Δ

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Πανοχθιακός (Δημήτρης Τσέπας)

Κάκκος, Ανάστος (46΄Παπαδημητρίου), Τσαμπάζης, Νιτσάκης, Καμπέρης, Τύμπας, Ρούσσος, Σουροβέλης, Γκουτσέλης, Πετρονικολός, Τσέπας Ε(75΄Ζώης)

ΑΟ Αγρινίου(Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Κοκώνης( 83΄ Νικολόπουλος Ι), Σταμάτης (46΄Λιούλιος), Γκουρνέλος Χ.Χ, Φραγκούλης, Μακρής (70΄Παπαδήμας), Ρεντζέπης, Νταραντούμης (46΄Τσιμπούκας), Κούσης , Γκουρνέλος Χ.Σ.