Αρχική Επικαιρότητα “Ζεστάθηκε” στο β΄ημίχρονο….

“Ζεστάθηκε” στο β΄ημίχρονο….

SUPERLEAGUE / ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÃÉÙÑÃÏÓ ÄÅÑÂÉÓÇÓ / EUROKINISSI)

Σε ένα ματς με «άγρια ομορφιά» και πολύ καλό ρυθμό, ο Παναιτωλικός επικράτησε στο Αγρίνιο του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα κυριάρχησε στο Β μέρος και με αυτή τη νίκη έφτασε τους 30 βαθμούς, πλησιάζοντας στην 6ηθέση τον Παναθηναϊκό που έχει 31.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, όμως σπατάλησε τις 2-3 καλές ευκαιρίες που είχε και έτσι πλήρωσε τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Αυτή ηταν η 14η ήττα για τους Γιαννιώτες που παρέμειναν στους 20 βαθμούς.

Ματς με καλό ρυθμό και δύο μεγάλες ευκαιρίες, αμφότερες για τον ΠΑΣ είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός φτιάχνοντας κλασικές ευκαιρίες.

Κι αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τους διαδρόμους, ενώ πιέζοντας ψηλά δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να αναπτυχθούν επιθετικά όπως θα ήθελαν.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η ομάδα του Πετράκη ανέβασε απόδοση, βγήκε μπροστά και είχε δύο σπουδαίες στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Στο 37’ο Σερεγκελαασβίλι έκοψε ωραία για τον Νικολιά, αλλά το τελείωμά του τελευταία δεν ήταν καλό (πλάσαρε ψηλοκρεμαστά) με αποτέλεσμα ο Γιαννακόπουλος να διώξει σε κόρνερ.

Η δεύτερη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 44’, με τον Νικολιά να σεντράρει  από δεξιά,  τον Μάνος να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι περίπου, αλλά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παναιτωλικού.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε πιο ανοικτό ματς, με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω για μεγάλο διάστημα και το παιχνίδι να αποκτά «άγρια ομορφιά» δεδομένου και του 0-0.

Ο Παναιτωλικός παρουσιάστηκε με μεγαλύτερη διάθεση και αυτή τη φορά ήταν πολύ πιο δημιουργικός.

Ετσι αφου οι Γιαννιώτες είχαν ένα σουτ με τον Μάνο στο 47’(μπλόκαρε ο Γιαννακόπουλος) η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Δέλλα που άγγιξε το γκολ στο 48’ με τον Μιχάϊ (αποσόβησε ο Ν. Μιχαήλ), το 57’ (εκτέλεση φάουλ Αμαράλ, δύσκολη απόκρουση Ν. Μιχαήλ), ενώ είχε την καλύτερη στιγμή στο 62’ , καθώς η κεφαλιά του Μάζουρεκ βρήκε το δοκάρι!

Ηταν εμφανές ότι ο ΠΑΣ είχε οπισθοχωρήσει επικίνδυνα, ενώ πλέον δεν είχε τις δυνάμεις ώστε να πιέζει ψηλά και να ανακόπτει τις επιθέσεις των γηπεδούχων όπως έκανε στο πρώτο μέρος.

Ετσι αφού ο Αμαράλ… προειδοποίησε στο 79’ με ένα δυνατό σουτ (δύσκολα σε κόρνερ ο Μιχαήλ) οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο ίδιο λεπτό. Ο Μάρκος Πάουλο που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή, έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Άργκους με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-0 για τον Παναιτωλικό

 

Γκολ: 79’ Αργκους
Δοκάρι: 62’ Μάζουρεκ
Κίτρινες: 32’ Κάργας, 42’ Βιδάλ
Κόκκινες:
Διαιτητής:  Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Άργκους, Μιχάι, Αμαράλ, Λουσέρο (71’ Πάουλο), Ντίας, Μασουρέκ, Μανά (59’ Γκούγκα), Ουίλιαν, Μοράρ (78’΄Μοράρ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Ν. Μιχαήλ, Κάργας, Αλ. Μιχαήλ (84’ Ξύδας), Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Νικολιάς, Κάστρο, Λεό (76’ Νάουμετς), Βιδάλ (76’ Πάντελιτς), Μάνος.

 to10.gr

}
error: Content is protected !!