Το γκολ του Κόη με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου στην αναμέτρηση ΑΟ Ρηγανά-Απόλλων Θέρμου αποδείχτηκε αρκετό , ώστε ο Απόλλωνας να πάρει την όγδοη νίκη του στο πρωτάθλημα, που τόσο πολύ ήθελε απέναντι στον γηπεδούχο ΑΟ Ρηγανά.

Η ομάδα του Βασίλη Παστρωμά  αγωνίσθηκε έξυπνα και δεν έδωσε χώρους στον αντίπαλο, ενώ αντιθέτως μπορούσε και απειλούσε τον ΑΟ Ρηγανά, χάνοντας μάλιστα και δυο σπουδαίες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Από την άλλη μεριά ο γηπεδούχος ΑΟ Ρηγανά, σε ένα ακόμη ματς ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του. Πολλά λάθη στο χώρου του κέντρου, προσπαθούσε να απειλήσει με σέντρες και στημένα χτυπήματα την εστία του Απόλλωνα, δίχως να τα καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάφα, που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών.

 

Οι κυριότερες φάσεις και το γκολ

3΄Σέντρα του Κάππα από αριστερά, κεφαλιά Φραγκούλη από καλή θέση η μπάλα άουτ

5΄Εκτέλεση φάουλ από τον Κούκο, κεφαλιά Αριστόπουλου, η μπάλα άουτ

16΄ΓΚΟΛ 0-1 Ο Κόης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μαυρούλια.

31΄Δυνατό σουτ του Βασιλάρη από αριστερά και πλάγια, μπλοκάρει την μπάλα ο Μαυρούλιας

38΄Σέντρα Στραβοδήμου από δεξιά, ολιγωρία της άμυνας του Απόλλωνα, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι..

50΄ Δυνατό σουτ του Στραβοδήμου η μπάλα άουτ

64΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα!!. Ο Κούκος απέναντι στον Μαυρούλια, ο τερματοφύλακας του Ρηγανά απομακρύνει εντυπωσιακά, και στην συνέχεια ο Ζαχαράκης διώχνει τον κίνδυνο από την εστία του.

67΄  Σουτ από τον Μικρόπουλο από το ύψος της περιοχής, η μπάλα άουτ

69΄  Μακρινό σουτ από τον Καλογεράκη ο Μπαλάφας διώχνει σε κόρνερ

71΄  Ο Ζαχαράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπαθεί για την ισοφάριση αλλά ο Μπαλάφας και πάλι δίνει το παρών απομακρύνοντας την μπάλα σε κόρνερ

86΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα με τον Καρβελά σε καλή θέση απέναντι στον Μαυρούλια, πλασάρει άουτ

87΄ Ο Κάππας από πλάγια θέση και αριστερά κάνει άστοχο σουτ

DSC09637

Διαιτητής : Λιόνας, Βοηθοί : Τσιλίκας, Σούζας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης(82΄Φάτσαλης), Κάππας, Κορομηλάς Φ., Καραχάλιος, Κουρσάρης(62΄Τουρλίδας), Στραβοδήμος(62΄Αυγέρης), Ζαχαράκης, Φραγκούλης, Κορομηλάς Α.(82΄Τσάκνης), Μικρόπουλος

Απόλλων Θέρμου ( Βασίλης Παστρωμάς)

Μπαλάφας, Καλιακμάνης, Βασιλάρης(46΄Χόντος), Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Κοκώνης Θ.(46΄Δερβίσης), Μπίστας(57΄Καρβελάς), Αριστόπουλος, Κράνης(62΄Σ. Κοκώνης), Κούκος, Κόης

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση την Δευτέρα (4 /3)