Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας του 2ου ομίλου ο Αστέρας Καμαρούλας (σε αγώνα που έγινε το Σάββατο) νίκησε με 1-0 τον Αστέρα Αγρινίου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Παναγιώτη Βραχωρίτη πέτυχε το γκολ της νίκης στο 22΄ όταν μετά από σέντρα του Γιαννακά από αριστερά ο Κουκουγιάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ταμανίδη.

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας Αγρινίου είχε ευκαιρία για γκολ στο 44΄ με τον Ζωγράφο, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του Πατσέα.

Στο β΄ημίχρονο ο Αστέρας Καμαρούλας προσπάθησε για ένα ακόμη γκολ αλλά ο Παναγιωτόπουλος στο 78΄ και ο Λαίνας στο 82΄ δεν κατάφεραν από καλή θέση να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Βελαώρας, Βοηθοί: Γκουτσέλης, Ταλιούρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Πελέκης, Αριστόπουλος, Γρηγορόπουλος, Τσακανίκας, Γιώτης, Γιαννακάς, Παναγιωτόπουλος, Ντόκας (Κορέτσης), Λαίνας (Τρομπούκης), Τηλιγάδας (72΄Πίτλιγκερ), Κουκογιάννης

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Πρεβέντζας)

Ταμανίδης, Καραμάνος(75΄Βαίτσας), Βασιλάρης, Τζελτζές, Κονιώσης, Σταυρόπουλος, Σταματελόπουλος, Γκαραγκούνης, Πατσέας, Βαγενάς, Ζωγράφος