«Θα κυνηγήσουμε το όνειρο»

Μόνο καλά λόγια για όλους τους παίκτες του, είχε να πει ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος του αποψινού αγώνα. « Κάναμε την καλύτερη και πιο πειστική μας εμφάνιση από τη μέρα που είμαι εδώ και την κάναμε την πιο κατάλληλη στιγμή που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το στόχο που έχουμε θέσει. Ήθελα να δω αντίδραση από τα παιδιά μετά την κακή εικόνα της Τρίπολης. Μας βοήθησε πολύ το πρώτο γκολ αλλά η εικόνα του παιχνιδιού ήταν τέτοια που εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίζαμε. Δεν περιμέναμε τέτοια έκταση στο σκορ γιατί παραδοσιακά ο Πανιώνιος είναι ομάδα που δυσκολεύει τον Παναιτωλικό. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κυνηγήσουμε το όνειρό μας μιας και βρισκόμαστε μόλις τέσσερις βαθμούς από την πέμπτη θέση! Ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά γίνεται! Ευχαριστούμε τον κόσμο για την καταλυτική συμπαράσταση και περιμένουμε ένα μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ», είπε αρχικά.
Και μετά του μεταφέρθηκε πως πρώτη φορά κάνει λόγο για την… υπέρβαση.  «Είμαστε πλέον πολύ μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και πολύ κοντά στην ευχάριστη ζώνη! Είναι ένα όνειρο που θα το κυνηγήσουμε όπως μπορούμε και με ότι δυνάμεις έχουμε. Πριν το ματς με τα Γιάννενα είχα πει στους παίκτες να αποφασίσουν ποια πίεση θέλουν. Την πίεση της σωτηρίας ή την πίεση του να διεκδικείς κάτι παραπάνω».
Κλείνοντας σχολίασε ότι «κανένας παίκτης που κλήθηκε να παίξει είτε μικρός είτε όχι, δεν υστέρησε. Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας και παράλληλα γίνεται και μια αξιολόγηση των νεαρών παιδιών. Υπήρξαν στο μεσοδιάστημα τραυματισμοί και αποχωρήσεις που μας κόστισαν και αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αντικατέστησαν αυτούς που έλλειπαν και είμαστε τώρα στην έκτη θέση. Εύχομαι ο Παναιτωλικός στα εκατό χρόνια να πετύχει ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Θα πρέπει η πόλη να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο τον Παναιτωλικό».
http://www.gazzetta.gr