Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ Ολυμπιακός Αγρινίου Θεόδωρος Πανέτας , γνωστοποίησε το νέο μίνι αθλητικό κέντρο της ομάδας, που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά, και θα στεγάσει όλα τα τμήματα της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε μινι αθλητικό κέντρο μετατρέπεται τελικά η μεγάλης έκτασης χώρου οπου πλέον θα ανήκει στην PΑΝΕΤΑS SPORTS CLUB ACADEMY, με πρόεδρο εταιρείας τον ΠΑΝΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟ.

Η PANETAS SPORTS CLUB ACADEMY είναι μονοπρόσωπη εταιρία, με αντικείμενο τις αθλητικές εγκατάστασης. Είναι  μια εμπορική εισαγωγική – εξαγωγική εταιρεία και δραστηριοποιείται και ως διοργανώτρια αθλητικών διοργανώσεων.

Η PANETAS SPORTS CLUB ACADEMY είναι αντιπρόσωπος της legea italia για όλη την Δυτική Ελλάδα καθώς επίσης και πανελλαδικά για λογαριασμό της Act group company που δραστηριοποιείτε στον εξοπλισμό σταδίων, gazon, καθισμάτων, κερκίδων, πάγκων και αποδυτήριων κτλ

Ο μίνι αθλητικος χώρος βρίσκεται στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Ρηγανά και μόλις 2000 μετρα απο την πόλη του Αγρίνιου.

Στον χωρο θα μπορείτε να βρείτε:

Ένα γήπεδο 11Χ11,  ένα γήπεδο 7Χ7, χώρους για βόλεϊ, μπάσκετ και Χάντμπολ καθώς επίσης θα έχει χώρους για γήπεδα αμμου για ολα τα προαναφερθέντα αθλήματα. Ενα πλήρες αναψυκτήριο καφε – μπαρ θα είναι εκει για να καλύψει τις ανάγκες των αθλητών αλλά και των επισκεπτών του αθλητικού κέντρου.

H PANETAS SPORTS CLUB ACADEMY θα φιλοξενήσει της ομάδες ανδρών αλλα και γυναικών, μιας και η γυναικεία ομάδα θα κάνει την παρουσία της στο επαγγελματικο πρωτάθλημα με το όνομα του ΑΜΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ ΑΓΡΙΝΊΟΥ και με πρόεδρο του συλλόγου τον ΠΑΝΕΤΑ ΘΕΌΔΩΡΟ.

Ο σύλλογος θα στεγάσει ολες της ακαδημίες των ποδοσφαιρικών ομάδων  ανδρών και γυναικών,  τις ακαδημίες handball, μπασκετ και  βόλεϊ καθώς επίσης και τα τμήματα Χάντμπολ  ανδρών και γυναικών.

Στόχος του μινι αθλητικού κέντρου είναι να διαμορφωθούν και χωροι εκπαιδευτικού και μορφωτικού χαρακτήρα κατάλληλοι για παιδιά απο 4 ετων εως και 18 ετων..

 

Εν αναμονή και εντός των επόμενων ημέρων  αρχίζουν οι εργασίες αυτού.

 

Εκ μέρους της PANETAS SPORTS CLUB ACADEMY

Ο πρόεδρος

ΠΑΝΕΤΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ