Λίγες ώρες πριν το ξεκίνημα του αγώνα με τον Απόλλωνα Θέρμου ο  προπονητής του Αχελώου Θεόδωρος Λαυράνος δέχθηκε τις ευχές όλων για την ονομαστική εορτή του ,με εκείνον να είχε φροντίσει να φέρει τα απαιτούμενα γλυκά , και στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του, ζήτησε ως δώρο την κατάκτηση της νίκης.

Κάτι το οποίο και έγινε!!! Ο Αχελώος Αγγελοκάστρου πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 στην δυνατή έδρα του Απόλλωνα Θέρμου, έφτασε τους 30 βαθμούς και ελπίζει πλέον στην παραμονή του στην κατηγορία δίχως αγώνα μπαράζ.

Το γκολ της νίκης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Λ. Ζαλοκώστας πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο οποίος και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την όμορφη μπαλιά του Α. Μπούτιβα.

Διαιτητής: Καραβασίλης, Βοηθοί: Κολοσιώνης, Κακατσίδης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου ( Βασίλης Παστρωμάς)

Μπαλάφας, Αλπέντζος, Βασιλάρης, Κοκώνης Ε., Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Μπίστας(46΄Καρβελάς), Δερβίσης, Κοκώνης Σ., Κούκος (46΄Ρόκκος), Κράνης

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Θεόδωρος Λαυράνος)

Μπότας, Σαγάνας (68΄Φράγκος), Δερβίσης, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Προβίδας, Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Λ., Ανδρεάκης(94΄Πεσλής Κ),, Πεσλής Λ.(73΄Α. Μπούτιβας , 89΄λ..τρ. Καλοκαίρης Ν.), Καλοκαίρης Ε.