Στο ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που διεκδικούν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία  της ΕΠΣΑ ο ΑΟ Αγρινίου με γκολ του Μάνου Κούση στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης  νίκησε τον Κεραυνό Γαβαλούς με 1-0 , και τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο Β΄όμιλο της Β΄κατηγορίας.

Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ισοδύναμων ομάδων της κατηγορίας που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο ΑΟ Αγρινίου δημιούργησε ευκαιρίες είχε σουτ στο δοκάρι με απευθείας εκτέλεση από τον Φραγκούλη (73΄) και πήρε την νίκη στο φινάλε με γκολ του Κούση σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κεραυνού (προηγήθηκε σουτ από τον Λιούλιο στο δοκάρι). Γκολ στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού ως οφσάιντ τον σκόρερ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κεραυνός τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Καλτσή στο 67΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη).

Οι δυο ομάδες έδωσαν και πάλι ραντεβού στους αγώνες πλέι-οφ (θα ορισθούν από την ΕΠΣΑ στις 20/ 3), που θα κρίνουν την άνοδο στην Α΄κατηγορία, με τον ΑΟ Αγρινίου να αναζητεί μια νίκη ή δυο ισοπαλίες, ενώ ο Κεραυνός 4 βαθμούς, για να βρεθούν στην Α΄κατηγορία

DSC00124

Διαιτητής: Ντζάνης, Βοηθοί: Γαλανόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Μακρής, (57΄Λιούλιος ), Φραγκούλης(93΄Ρεντζέπης), Γκουρνέλος Χ. Σ., Νταραντούμης(69΄Τσιμπούκας), Μπούρος, Σταμάτης, Γκουρνέλος Χ., Κούσης, Κοκώνης (83΄Παπαδήμας)

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Μπούκαρης Π., Κόκκαλης, Μακραδήμας, Καλτσής, Θώδης, Πελεκάνος, Κουτσής (86΄Κερασίδης), Μπούκαρης Χ., Κανούρης (53΄Ζαπαντιώτης), Τασούλης

 Φωτορεπορτάζ την Τετάρτη 20 Μαρτίου