Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Νίκος Γιαννακόπουλος, ο οποίος σχολίασε το εντυπωσιακό γκολ που δέχθηκε από τον Βιεϊρίνια και, παράλληλα, αποκάλυψε του τι είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για το γκολ του Βιεϊρίνια: «Έκανε ένα πολύ καλό σουτ ο Βιεϊρίνια, προσπάθησα να αντιδράσω αλλά δεν έφτασε. Ήξερα ότι ανά πάσα στιγμή ο Βιεϊρίνια, αλλά και οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ δοκιμάζουν σουτ και ήμουν έτοιμος. Ήμουν σε καλή θέση, όμως, η μπάλα έφυγε εκπληκτικά καλά και κατέληξε στα δίχτυα. Όλα τα σουτ πιάνονται και όλα “τρώγονται” αναλόγως τη φάση. Ο Βιεϊρίνια έπιασε πολύ καλά το σουτ, εγώ έκανα ό,τι καλύτερο, όμως, το σουτ ήταν πολύ καλό και πήγε μέσα. Για να το πιάσω έπρεπε να φύγω πολύ νωρίτερα προς τη μπάλα, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει, διότι έπρεπε πρώτα να δω την τροχιά που θα έχει».

 

Για την προσωπικότητα του Βιεϊρίνια: «Είναι σημαία για τον ΠΑΟΚ, παίκτης τεράστιου επιπέδου και παίκτης-“διαμάντι” για την Ελλάδα. Έδειξε την κλάση του, ξεκλείδωσε το ματς για τον ΠΑΟΚ».

 

Για το αν μίλησαν μετά το ματς: «Του έδωσα συγχαρητήρια και μου είπε απλά ότι ήταν το τέλειο σουτ και δεν έπρεπε να στεναχωριέμαι που το δέχθηκα. Είναι τεράστιος άνθρωπος εκτός από σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι ευλογία για το ποδόσφαιρο να βλέπει ο κόσμος τέτοια γκολ».

 

Για το γκολ του Μάτος: «Ήταν ένα καλό χτύπημα κόρνερ, αδρανήσαμε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και ήρθε και αυτό το γκολ. Ήταν θέμα συγκέντρωσης όλης της ομάδας».

 

Για την ανατροπή του ΠΑΟΚ στο ματς: «Ήταν πολύ σημαντικό το σημείο του 1-1. Εκεί ξεκλείδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο ματς. Σε όλη τη διάρκεια είχαμε φάσεις κι εμείς και ο ΠΑΟΚ. Τον κοιτάξαμε στα μάτια, ήταν ισορροπημένο το ματς. Όμως, ήρθε εκεί το γκολ του Βιεϊρίνια και ξεκλείδωσε ο αγώνας για τον ΠΑΟΚ».

 

Για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ: «100% δίκαια το παίρνει. Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο από την αρχή της χρονιάς ως τώρα».

 

Για τον Πασχαλάκη: «Τον ξέρω καλά, κάναμε μαζί προπόνηση για ένα διάστημα στον Πανιώνιο. Έκανε άλματα προόδου. Έχει και αυτός σημαντική συμβολή για να φτάσει ο ΠΑΟΚ εδώ που είναι τώρα. Σε πολλά παιχνίδια τον κράτησε όρθιο. Είναι τερματοφύλακας για μεγάλα πράγματα. Το μεγάλο του προσόν είναι η προσωπικότητα. Δουλεύει σκληρά. Και ο ενθουσιασμός που βγάζει είναι σημαντικό για έναν τερματοφύλακα».