Με γκολ που πέτυχαν οι Βασιλόγιαννης και Τσιούνης από το πρώτο ημίχρονο, η ΑΕ Μεσολογγίου πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 2-0 και παραμένει σε απόσταση 3 βαθμών από τον πρωτοπόρο Όμηρο Νεοχωρίου.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα με στόχο την νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Στο 14΄μετά από κάθετη μπαλιά του Καβαλάρη ο Βασιλόγιαννης πρόλαβε την έξοδο του Δούρου και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΜ. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 29΄με σκόρερ τον Τσιούνη που εκμεταλλεύτηκε με τον  καλύτερο τρόπο την κάθετη μπαλιά από τον Λίτσο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα επέστρεψε και παλι στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία 3 μηνών  ο Παπανικολάου (μπήκε αλλαγή στην θέση του Καβαλλάρη), και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της ΑΕΜ στην συνέχεια του πρωταθλήματος

 

Διαιτητής: Ντζάνης, Βοηθοί : Λύσσαρης, Τάκος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Δούρος, Βλάχος, Παναγιωτόπουλος(82΄Μανδέλος) Σπανογιάννης, Κάκκος Χ.(80΄Παλιεράκης), Θανασιός, Ζαχαρόπουλος(70΄Ορφανουδάκης), Κουραχάνης(46΄Αμπντέλ), Ρουμπάτος, Καλαβριζιώτης, Κάκκος Β.

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Ντζιμάνης,(84΄ Στεργίου) Αλεξόπουλος(78΄Κοκώνης), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης(85΄Παπανικολάου), Βασιλογιάννης(59΄Παπανικολάου)