Λίγο θέλει για να φτάσει τα… εκατό ματς τα δύο τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Μπακάκης με την ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, αλλά και με την Εθνική ομάδα! Βασικός και στα δύο πρώτα ματς της Εθνικής μας ομάδας στο ξεκίνημα για την προκριματική φάση του Euro 2020, παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές εβδομάδες φάνηκε να βγαίνει νοκ άουτ με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς στο ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη… «Αντέχω και όσο αντέχω μου αρέσει να αγωνίζομαι και να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αλήθεια είναι ότι έχω πιεστεί πολύ, ότι την τελευταία διετία έχω φτάσει σε ασυνήθιστο αριθμό επίσημων αγώνων, αλλά δεν είναι αυτό πρόβλημα για εμένα. Αντέχω…» δηλώνει γελώντας το «τούρμπο» της ΑΕΚ στο επίσημο match programme της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον σημερινό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

«Ο στόχος μας δεν είναι άλλος από νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να εξασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να τερματίσουμε όσο πιο κοντά στην κορυφή και βεβαίως ο μεγάλος στόχος που μας έχει απομείνει είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και για αυτό καλούμαστε να παλέψουμε. Εχουμε δώσει δικαιώματα αλλά θέλουμε πολύ αυτό τον τίτλο» λέει ανάμεσα στ’ άλλα ο διεθνής μπακ.

 

-Πώς βλέπεις το ματς με τον Παναιτωλικό;

-«Μπορεί να βγαίνουμε από ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων που δώσαμε τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Ο Παναιτωλικός δεν σου δίνει το παραμικρό δικαίωμα να τον υποτιμήσεις, δεν ξεχνάμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου στην έδρα του ήταν πολύ καλύτερος και μας νίκησε δίκαια και γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να φτάσουμε στη νίκη. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια μετά τους βαθμούς που έχουμε χάσει, ούτε μπορεί να σκεφτόμαστε μόνο το Κύπελλο και τον αγώνα με τη Λαμία την προσεχή Τετάρτη. Δώσαμε πολλά δικαιώματα, αλλά είμαστε οι πρωταθλητές και οφείλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ηταν μια δύσκολη, μια κακή σεζόν η εφετινή για εμάς μετά την πολύ σημαντική πρόκριση και τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League, αλλά οφείλουμε και στους εαυτούς μας και στους οπαδούς μας να διασκεδάσουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, τις εντυπώσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς»

http://www.aek365.com