Νίκη με σκορ 3-1 για τον Αστέρα Μεσολογγίου επί του Ολυμπιακού Παναιτωλίου για την 1η αγωνιστική των μπαράζ των τριταθλητών της Β’ κατηγορίας. Ο Αστέρας παρότι ήταν καλύτερος βρέθηκε πίσω στο σκόρ με ένα τυχερό γκόλ του Παναγιωτόπουλου στο 26ο λεπτό. Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και με γκόλ των Φτούλη και Μυριούνη έκανε την ανατροπή πρίν κλείσει το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μεσολογγίου ήταν καλύτερη έχασε αρκετές ευκαιρίες, και ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 76ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Καλύβα.

Καλύτερες φάσεις και τα γκόλ:

15′ Συρτό σούτ του Μυριούνη μπλοκάρει ο Ζώης
21′ Σούτ του Μιχάι άουτ
23′ Ο Κοκώρης στην προσπάθειά του να διώξει δίνει την μπάλα στον Κόκκαλη που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει, ο Κοκώρης αποκρούει, η μπάλα φτάνει στον Κοκώνη που κάνει νέο σούτ και ο Κοκώρης και πάλι διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
26΄Γκόλ: Ο Ι.Παναγιωτόπουλος λίγο κάτω απο το κέντρο κάνει το γέμισμα στην περιοχή η μπάλα λόγω του αέρα παίρνει φάλτσα περνάει πάνω απο τον Κοκώρη και καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.
34′ Φάουλ απο δεξιά του Μιχάι ο Μπαλαμπάνης πιάνει την κεφαλιά και ο Ζώης μπλοκάρει
37′ Γκόλ: Ο Καλύβας απο αριστερά βρίσκει στην περιοχή τον Φτούλη που κάνει το συρτό σούτ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζώη για το 1-1
41′ Γκόλ: Ο Μιχάι απο δεξιά κάνει την σέντρα η μπάλα στρώνεται στον Μυριούνη που με σούτ μέσα απο την περιοχή την στέλνει στα δίχτυα του Ζώη για το 2-1.
53΄Σούτ του Μωραίτη άουτ
58′ Καλό σούτ του Μυριούνη άουτ
65′ Εκτέλεση φάουλ απο δεξιά του Τζωρτζόπουλου κεφαλιά του Γκορόγια άουτ
72′ Συρτή σέντρα του Μυριούνη πλασέ του Παλιάτσα μπλοκάρει ο Ζώης
75′ Ο Φτούλης βρίσκεται στο έδαφος μετα απο μαρκάρισμα του Γκορόγια και ο Διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Ο Γκορόγιας διαμαρτύρεται έντονα και αποβάλλεται.
76′ Γκόλ: Ο Καλύβας αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι και γράφει το 3-1
79′ Γέμισμα του Δημόπουλου στην περιοχή ο Κόκκαλης βρίσκεται μόνος απέναντι απο τον Κοκώρη αλλά το πλασέ του φεύγει άουτ.
85′ Φάουλ του Παλιάτσα κεφαλιά απο κοντά του προωθημένου Α.Παναγιωτόπουλου η μπάλα κοντράρει και περνάει δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Ζώη κόρνερ.
89′ Πλασέ του Καλύβα άουτ.

Συνθέσεις:

Αστέρας Μεσολογγίου (Ι. Τζιβανάκης): Κοκώρης, Σχώρης, Νικολέρης, Παναγιωτόπουλος Α., Γατζούδης, Μπαλαμπάνης (73′ Ταρούσα), Καλύβας, Μωραϊτης, Φτούλης (82′ Κατσίνας), Μιχάι (55′ Παλιάτσας), Μυριούνης (86′ Παπανικολάου)
Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Β. Νταλάκος): Ζώης, Παναγιωτόπουλος Ι., Τσιλιμέκης, Γαλάνης, Τζωρτζόπουλος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Βελής, Δημόπουλος, Ρούπας, Κοκώνης (70′ Τσαντώνης)

Πηγή: Agrinio24