«Πολλά λάθη»

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ ήταν ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού μετά την ήττα της ομάδας του με 4-0 από την Ένωση σημείωσε στην κάμερα της Nova: «Κάναμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να πιεστούμε. Κάναμε όμως ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Έγιναν πολλά λάθη. Ο στόχος μας έχει επιτευχθεί και δίνουμε χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου δε μου άρεσε καθόλου»

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Παναιτωλικού.

«Το σκορ είναι βαρύ για εμάς. Ξέροντας εκ των προτέρων τις δυσκολίες, θεωρώ ότι είδαμε ένα πρώτο ημίχρονο πολύ ισορροπημένο μέχρι το 1-0. Χωρίς φάσεις. Σημείο-κλειδί ήταν το πρώτο γκολ της ΑΕΚ. Εύκολο γκολ κατά τη γνώμη μου. Είπαμε καποια πράγματα στο ημίχρονο αλλά το 2-0 έκρινε το ματς και ήρθε αυτή η βαριά ήττα που με προβληματίζει γιατί στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πάρα πολλά λάθη. Δικαιολογημένα μεν γιατί έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, αλλά από την άλλη δώσαμε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να κάνει το παιχνίδι της. Από αυτά τα παιχνίδια οι νεαροί παίκτες που έχουμε παίρνουν εμπειρίες. Οι δυσκολίες για μένα εδώ και πάρα πολύ καιρό είναι μεσοεπιθετικά, είναι πολύ περιορισμένες οι επιλογές μας. Θέλουμε πάντως να τελειώσουμε το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια, παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, δίκαιη η νίκη της».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν είχε καμία σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Διαφορετικό να παίζεις εντός, διαφορετικά εκτός. Το ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο γήπεδο για μια ομάδα που δεν το ξέρει. Επιθετικά ήμασταν ανύπαρκτοι. Αυτό συνέβη και στα δύο ημίχρονα, αλλά στο πρώτο ήμασταν πολύ καλά αμυντικά τουλάχιστον. Ολα αυτά τα ματς με τους μεγάλους αντιπάλους δεν είναι στα δικά μας κυβικά, αλλά πρέπει να έχουμε κέρδη και αυτά θα είναι οι εμπειρίες που παίρνουν οι νεαροί παίκτες».

Για το αν παίζει ρόλο η έλλειψη βαθμολογικού κινήτρου: «Οταν μιλάμε για νεαρούς παίκτες, δεν υπάρχει αυτό. Μαζεύουν εμπειρίες, τα λάθη είναι αυτά που δημιουργούν εμπειρίες και μέσα από αυτά τα λάθη μαθαίνουν και παίρνουν περισσότερα πράγματα. Ο Παναιτωλικός έχει να κερδίσει από τις εμπειρίες που θα πάρουν αυτά τα νέα παιδιά».