SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÉ×ÁËÇÓ ÊÁÑÁÃÉÁÍÍÇÓ / EUROKINISSI)

Μπορεί η ΑΕΚ να έκανε… πάρτι κόντρα στον Παναιτωλικό, επικρατώντας με 4-0, όμως ο έμπειρος στόπερ της Ένωσης, Μάριος Οικονόμου, δήλωσε πως οι Αγρινιώτες δεν αξίζουν τόσο μεγάλες ήττες καθώς είναι καλή ομάδα. Παράλληλα, ο Έλληνας άσος σχολίασε τον Σβαρνά, την επιστροφή του Χουλτ και δήλωσε για τον Μπακάκη ότι… του έχει σπάσει τα νεύρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Το σημαντικό ήταν η νίκη και ότι αυτό το γκολ άνοιξε το… χορό των γκολ. Δυσκολευόμασταν να ανοίξουμε το σκορ. Μας βοήθησε να λυθούν τα πόδια. Είναι δύσκολο το λεπτό στο τέλος του ημιχρόνου να δέχεσαι γκολ. Σου… κόβονται τα πόδια. Χάνεις αυτοπεποίθηση. Ο Παναιτωλικός και η ομάδα του δεν αξίζει αυτό το 4-0. Είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Το γκολ είναι ένα κράμα πολλών στοιχείων για να έρθει. Είναι η συγκυρία. Μπορεί να μη το πίστεψα σε άλλες φάσεις. Ηρθε σήμερα. Θέλαμε τη νίκη, ήμαστε ευχαριστημένοι».

Και μετά ρωτήθηκε για τον παρτενέρ του, Σβάρνα: «Είναι ένα παιδί που πιστεύω πολύ. Είναι σοβαρότητος. Οφείλω να τον βοηθήσω. Ο Στράτος δεν έχασε μαρκάρισμα. Ηταν σοβαρότατος. Και με τη μπάλα βγήκε μπροστά. Είναι ικανοποιημένος κι αυτός και ο προπονητής νομίζω».

Για την επιστροφή του Χουλτ: «Τον περιμέναμε. Όπως περιμένουμε και τον Λόπες. Έλειπε δυο μήνες. Του φώναζα πολλές φορές να μην τρέχει για να κρατήσει δυνάμεις. Είναι πολύ καλός παίκτης».

Για τον Μπακάκη: «Δεν κρατιέται! Μου έχει σπάσει τα… νεύρα! (σ.σ. γέλια). Βλέπει ευθεία και τρέχει. Θα το κάνει και ο Κλωναρίδης αυτό θα το δείτε».

Κλείνοντας αναφέρθηκε στο Κύπελλο: «Θέλουμε την ίδια σοβαρότητα με σήμερα. Θα είμαστε σοβαροί. Βλέπουμε ήδη τον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών».

https://www.to10.gr