Ισόπαλο με σκορ 2 – 2 αναδείχτηκε το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄ ΕΠΣΝΑ ανάμεσα στον Εθνικό Γουριάς και τον Κεραυνό Γαβαλούς.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα άφησε ανοιχτούς «λογαριασμούς» για την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία, καθώς ακολουθούν τα παιχνίδια των δύο ομάδων με τον Αλυζιακό Μύτικα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η ομάδα της Γαβαλούς προηγήθηκε στο 21΄ με γκολ του Κόκκαλη, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Κούσουλας κέρδισε πέναλτι και ο Σπύρος Καλύβας ισοφάρισε για τον Εθνικό. Στο 73΄ ο Πελεκάνος κέρδισε πέναλτι και ο Τασούλης έδωσε ξανά προβάδισμα στο σκορ στον Κεραυνό, αλλά στο 86΄ ο Σπύρος Καλύβας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.

Το φιλμ του αγώνα.

21΄ Γκολ. Μακρινό συρτό σουτ του Κόκκαλη η μπάλα καταλήγει στη δεξιά γωνία του Καρατζογιάννη για το 0 – 1.
23΄ Γκολ. Γέμισμα του Γ. Καπώνη από δεξιά ο Μακραδήμας ανατρέπει τον Κούσουλα και ο Λιόνας δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σπύρος Καλύβας και ευστοχεί κάνοντας το 1 – 1.
36΄ Ο Τσιφοπανόπουλος βάζει την κόντρα στον Καρατζένη με τη μπάλα να παίρνει ύψος, ο Τσιφοπανόπουλος πιάνει κεφαλιά άουτ.
38΄ Φάουλ του Τασούλη μπλόκαρε ο Καρατζογιάννης.
40΄ Φάουλ του Θώδη από αριστερά ο Σπύρος Καλύβας δεν πιάνει καλά την κεφαλιά για να απομακρύνει, η μπάλα κατευθύνεται προς την εστία, αλλά ο Καρατζογιάννης δεν αιφνιδιάζεται και μπλοκάρει.
51΄ Σουτ του Ζωγράφου η μπάλα έφυγε άουτ.
55΄ Σουτ του Ηλία Καλύβα η μπάλα πέρασε άουτ.
61΄ Συρτή σέντρα του Κούσουλα από δεξιά ο Τσιφοπανόπουλος από κοντά δε βρίσκει καλά τη μπάλα, που περνάει άουτ.
65΄ Σουτ του Χαράλαμπου Μπούκαρη η μπάλα έφυγε άουτ.
73΄ Γκολ. Ο Ζαπαντιώτης από αριστερά στη γραμμή του κέντρου βγάζει μεγάλη μπαλιά, ο Τασούλης και ο Πελεκάνος κινούνται στην πορεία της μπάλας και ο Ηλίας Καλύβας ανατρέπει τον Πελεκάνο με το Λιόνα να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Τασούλης και κάνει το 1 – 2.
85΄ Γυριστό σουτ του Πελεκάνου μπλόκαρε ο Καρατζογιάννης.
86΄ Γκολ. Γέμισμα του Τσαλαφούτα στην περιοχή οι αμυντικοί δεν απομάκρυναν και ο Σπύρος Καλύβας με κοντινό πλασέ έκανε το 2 – 2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΟΥΡΙΑΣ (Αριστοτέλης Μεταξούλης): Καρατζογιάννης, Καπώνης Γ., Τσαλαφούτας, Ζαπάντης, Πατρινός (82΄ Παππάς), Καλύβας Η., Κούσουλας Σ., Καλύβας Σ., Ζωγράφος, Τσιφοπανόπουλος, Καπώνης Κ. (77΄ Παλιάτσας)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ (Τάσος Σπαής): Καρατζένης, Μπούκαρης Π., Κόκκαλης, Μακραδήμας, Καλτσής, Μπούκαρης Χ., Πελεκάνος, Τσοπανάς (66΄ Ζαπαντιώτης), Κουτσής (92΄ Κερασίδης), Θώδης, Τασούλης.

Agrinio24,eu