Σύμφωνα με το  SDNA  οι Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας,, βλέπουν στον Αργεντινό επιθετικό έναν παίκτη που διαθέτει στο αγωνιστικό του προφίλ στοιχεία τα οποία δεν υπάρχουν σε άλλους παίκτες από το τωρινό ρόστερ και θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα της νέας σεζόν.

Το συμβόλαιο του 25χρονου ποδοσφαιριστή με τον Παναιτωλικό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί.

Έπειτα από δύο χρόνια θητείας στο Αγρίνιο, ο Μάζουρεκ επιθυμεί να αλλάξει πόλη – φανέλα και να παίξει σε πιο υψηλό επίπεδο όπως έχουμε καταγράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σημειώνοντας αναλυτικά τα «θέλω» σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι η μοναδική ομάδα αυτή την περίοδο που έχει βάλει τον Μάζουρεκ στο μεταγραφικό…ραντάρ.

Υπάρχουν κι άλλα κλαμπ που τον έχουν στα υπόψιν και μάλιστα κάποια εξ αυτών, φρόντισαν να κάνουν μια πρώτη (διερευνητική) επαφή μαζί του.

Την ίδια επαφή (διευρευνητική και ενδεχομένως και κάτι παραπάνω) βάζουν μπροστά να πραγματοποιήσουν – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και στον Παναθηναϊκό εντός του Απριλίου.

Οι «πράσινοι» είναι λογικό αυτή την περίοδο να έχουν περισσότερο στο μυαλό τους τον…αστερίσκο της αδειοδότησης, που εν τέλει θα κρίνει και τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν οι στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού.

Αν και μεταξύ μας, εδώ που τα λέμε, θεωρούν σχεδόν δεδομένο (κι ας μην το φωνάζουν) πως θα καταφέρουν να βγουν…ατσαλάκωτοι από το «κρας τεστ» της αδειοδότησης.

Κάτι που θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να κινηθούν απερίσπαστοι και χωρίς περιορισμούς στο shopping του καλοκαιριού, ξεκινώντας πλέον και επισήμως επαφές για περιπτώσεις παικτών τύπου Μάζουρεκ.