Με νίκη 2-0 ολοκλήρωσε τους αγώνες των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β΄ Κατηγορίας ο Κεραυνός Γαβαλούς.

Στην αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου ο Κεραυνός Γαβαλούς νίκησε με 2-0 τον Αλυζιακό Μύτικα, έφτασε τους 4 βαθμούς και περιμένει πλέον την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας μεταξύ Εθνικού Γουριάς και Αλυζιακού Μύτικα ώστε να ολοκληρωθούν οι αγώνες και να μάθει την θέση την οποία θα καταλάβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Τάσου Σπαή ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δίκαια πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ο Κεραυνός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ κυρίως με τον Πελεκάνο, χωρίς όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Από την άλλη μεριά ο Αλυζιακός είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 37΄με τον Ταμπάκη (τετατετ),να βρεθεί μπροστά στο σκορ αλλά ο Καρατζένης εξουδετέρωσε το σουτ που έκανε ο επιθετικός του Αλυζιακού.

Στην επανάληψη ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 19 γκολ Δήμος Πελεκάνος πέτυχε τα δυο γκολ της αναμέτρησης δίνοντας στην ομάδα του το πολύτιμο «τρίποντο».

Στο 48΄ μετά από μπαλιά του Τασούλη ο Πελεκάνος έδωσε το προβάδισμα στον Κεραυνό, για να διαμορφώσει το τελικό 2-0 στο 74΄με γυριστό σουτ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι νικητές είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο 50΄με τον Τασούλη, στο 75΄με τον Πελεκάνο, καθώς και  στο 84΄με τον Ζαπαντιώτη.

Ο Αλυζιακός προσπάθησε να αντιδράσει αλλά το σουτ του Γιαννείου στο 65΄και η εκτέλεση φάουλ από τον Ταμπάκη στο 90΄ο Καρατζένης απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του.

DSC01161

Διαιτητής : Τσοπλάκος, Βοηθοί: Μπάκας, Βελαώρας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Μπούκαρης Π.., Κόκκαλης, Μακραδήμας, Καλτσής, Θώδης(58΄Κουτσής), Πελεκάνος(87΄Τσιλιγιάννης) Τσοπανάς, Μπούκαρης Χ.,(78΄Κερασίδης) Ζαπαντιώτης, Τασούλης

Αλυζιακός Μύτικας (Αναστάσιος Χατζάρας)

Σακουφάκης, Σκαρογιάννης, Παπανικόλας, Λυγκώνης, Δράκος-Γαλάνης, Καραγιώργος (75΄ Πάλμπας), Κατσιμπίρης(80΄Φραγκογιάννης), Παπαναστάσης (60΄Μαρούλης), Ταμπάκης, Μπουλιέρης, Γιαννείος

 

Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση την Τρίτη (9/ 4)