«Δεν υπάρχουν τιμητικές ήττες»

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε η ομάδα του στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στο κίνητρο των νεαρών παικτών, το πρόβλημα στην ψυχολογία όταν δέχονται γκολ, αλλά και τις θέσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

«Είχαμε δύο πρόσωπα. Ένα καλό πρώτο και ένα κακό δεύτερο ημίχρονο. Το πληρώσαμε με την ΑΕΚ και σήμερα με τον Ολυμπιακό. Το εύρος του σκορ δεν μας επιτρέπει να πούμε πολλά. Έκλεισε ο κύκλος των παιχνιδιών με τους μεγάλους και το μόνο θετικό είναι τα νεαρά παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα κι έχουν να μάθουν πολλά από αυτά τα παιχνίδια.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να τα βλέπουμε όλα μαύρα και ο κόσμος να απογοητεύτηκε αλλά αυτά τα παιχνίδια στο μέλλον μπορούν να αποτελέσουν κέρδος για την ομάδα. Η ποιότητα των αντιπάλων μας στα τελευταία τρία παιχνίδια φαίνεται.

Δεν θα μιλήσω για κίνητρα γιατί αν αυτά τα νέα παιδιά δεν έχουν κίνητρο τότε νομίζω δεν έχουν και μέλλον. Από τη στιγμή που δεχόμαστε γκολ, η ομάδα καταρρέει ψυχολογικά και πιστεύω ότι οφείλεται στην απειρία.

Το δύσκολο είναι να προσπαθήσεις να μάθεις την ομάδα σου να παίξει ποδόσφαιρο. Να έχει κατοχή και να παίξει επιθετικά. Το πιο εύκολο είναι να κλειστεί πίσω. Δεν υπάρχουν τιμητικές ήττες.

Οι στόχοι έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς και έχω επιλέξει να είναι εδώ και να τους εξυπηρετώ με αυτούς τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Ο Ολυμπιακός νομίζω παίζει ένα πιο επιθετικό και πιο γρήγορο ποδόσφαιρο από τον ΠΑΟΚ αλλά πιστεύω ότι η θέση που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες είναι σωστή».