Σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Β΄κατηγορία  κατηγορία Πανοχθιακός και ΑΟ Σκουτεράς ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 . Το αποτέλεσμα αυτό ευνοεί την ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς που σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα παρέμεινε στην Β΄κατηγορία, ενώ ο Πανοχθιακός υποβιβάσθηκε στην Γ΄κατηγορία.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης ο Πανοχθιακός προηγήθηκε στο 51΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκουτσέλη. Ο ΑΟ Σκουτεράς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με αυτογκόλ του Τύμπα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Ζώη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 8 ποδοσφαιριστές . Αποβλήθηκαν οι Τασούλης Κ., Τασούλης Δ., και Κωστόπουλος Γ

 

Διαιτητής: Καραβασιλης, Βοηθοί Αντωνόπουλος, Κορδολαίμης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πανοχθιακός (Δημήτρης Τσέπας)

Κάκκος, Ανάστος, Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Καμπέρης (46΄Ζώης), Σουροβέλης (89΄Τσαμπαζης), Ρούσσος, Τσέπας Σ (63΄Τύμπας), Δήμος(76΄Μπαρδάκης), Πετρονικολός , Τσέπας Ε.

ΑΟ Σκουτεράς ( Δημήτρης Χήρας)

Κόκκαλης, Ακουλί, Τασούλης Δ., Κωστόπουλος Δ., Κωστόπουλος Γ., Τασούλης Κ., Γιαννοκώστας (75΄Καραγιώργος), Μυριούνης Π(85΄Σαλαούνης), Μυριούνης Παντ., ΑλΓιουσεφ, Πριτσούλης (61΄Χήρας)