Μετά το τέλος του τελικού της ΕΠΣΑ που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ακολούθησε η συνέντευξη τύπου

Στο πάνελ  βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος, οι προπονητές των δυο ομάδων Γιώργος Ζήκος (Όμηρος), και Νίκος Μιμιγιάννης (ΑΕΜ), καθώς και οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Καβαλάρης (ΑΕΜ), και Βαγγέλης Γκάτσης (Όμηρος)

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ

Αναλυτικά τα όσο ειπώθηκαν

Παναγιώτης Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣΑ)

Παπαχρηστος

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο, την διοίκηση του Παναιτωλικού για την παραχώρηση του γηπέδου, και τις δυο ομάδες για την συνεργασία με την ΕΠΣΑ ώστε όλα να λειτουργήσουν άψογα στον τελικό του κυπέλλου. Επίσης ευχαρίστησε και τα ΜΜΕ που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον τελικό.

Νίκος Μιμιγιάννης

Μιμιγιάννης

Στην συνέχεια πήρε  τον λόγο ο προπονητής της ΑΕΜ Μιμιγιάννης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ομήρου για την κατάκτηση του κυπέλλου, θεώρησε ότι ο τελικός κρίθηκε στην λεπτομέρεια, και η ΑΕΜ επηρεάστηκε αρκετά από της 3 αναγκαστικές αλλαγές που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.  Επίσης ο προπονητής της ΑΕΜ ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην αναμέτρηση, και έδωσε ραντεβού για τα πλέι-οφ.

Θανάσης Καβαλλάρης

Καβαλιερης

Ο  Θανάσης Καβαλάρης έδωσε συγχαρητήρια στον Όμηρο για την κατάκτηση του κυπέλλου, χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη, ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την ήττα , και υποσχέθηκε ότι στόχος της ΑΕΜ είναι η άνοδος και εκεί θα υπερβάλουν εαυτούς οι ποδοσφαιριστές ώστε να εμφανιστούν πανέτοιμοι στους αγώνες μπαράζ.

Γιώργος Ζήκος

Ζηκος

Ο προπονητής του Ομήρου Γιώργος Ζήκος ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την παραχώρηση του γηπέδου, την ΕΠΣΑ για την άψογη διοργάνωση, τα ΜΜΕ , τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο, επίσης μοίρασε συγχαρητήρια στην ΑΕΜ που έφτασε στον τελικό και φυσικά στην ομάδα του που πήρε το τρόπαιο. Θεώρησε ότι δίκαια κατέκτησε το κύπελλο ο Όμηρος, και για την συνέχεια ανέφερε ότι ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Γ΄Εθνική απέναντι σε μια δύσκολη αντίπαλος. Επίσης αφιέρωσε το κύπελλο στις …ψυχές του Ομήρου που όπως επισήμανε είναι αθέατες αλλά βρίσκονται κοντά στην ομάδα

Βαγγέλης Γκάτσης

Γκατσης

Ο  Βαγγέλης Γκάτσης επισήμανε ότι η ομάδα του ήθελε να κατακτήσει το τρόπαιο και τα κατάφερε, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ο τίτλος για τον Όμηρο ανέφερε ήρθε μετά από 33 χρόνια !!!. Όσο για το ματς , ήταν μεταξύ ισοδύναμων αντιπάλων , κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ευχαρίστησε τον Θεό για την κατάκτηση του κυπέλλου. Στο τέλος αναφέρθηκε ότι στόχος του Ομήρου  είναι η Γ΄ Εθνική.