Στους δυο αγώνες play-out με αντίπαλο τον Αχελώο Αγγελοκάστρου θα διεκδικήσει την παραμονή στην Α΄κατηγορία ο ΑΟ Ρηγανά.

Η ομάδα του  Αγρινίου γνώρισε το Σάββατο την ήττα στο Μεσολόγγι από την γηπεδούχο ΑΕΜ με 3-0 και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 0-0 του Απόλλωνα Δοκιμίου με τον Ηρακλή Αστακού θα βρεθεί αντιμέτωπος με μειονέκτημα έδρας με αντίπαλο τον Αχελώο , ώστε να παίξει τους κόπους μιας χρονιάς σε αυτά τα δυο ματς .που θα ορίσουν την ομάδα που θα αγωνίζεται και την νέα χρονιά στην Α΄κατηγορία.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης που έγινε στο Μεσολόγγι, ο ΑΟ Ρηγανά «πάλεψε» το ματς και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να περιορίσει της επιθετικές δραστηριότητες των γηπεδούχων. Μάλιστα προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ χωρίς να τα κατάφέρει.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στην αναμέτρηση (το πρώτο ήταν στο 34΄το οποίο εξουδετέρωσε ο Φωτόπουλος), με τον Βασιλογιάννη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η συνέχεια ανήκει στο ΑΟ Ρηγανά που έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά πρώτα ο Φραγκούλης (σουτ από καλή θέση άουτ), και στην συνέχεια ο Τουρλίδας (σουτ στο δοκάρι), δεν βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα. Η ΑΕΜ πιο έμπειρη ομάδα πέτυχε άλλα δυο γκολ και πήρε την νίκη , διεκδικώντας την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄Εθνική σε αγώνες play-offs.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ

17′ φάουλ του Βασιλογιαννη από πλαγια αριστερά θα αποκρούσει ο Φωτόπουλος

22′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρηγανα με τον Καλογερακη να πασάρει στα αριστερά στον Κορομηλά Α. ο οποίος μπαίνει τετ α τετ και την τελευταία στιγμή με τάκλιν ο Αλεξόπουλος απομακρύνει την μπάλα

25′ Σουτ Κορομηλά Α. θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης

29′ Σουτ Βασιλογιαννη θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Φωτόπουλος

32′ Ευκαιρία για την ΑΕΜ με τον Καβαλλάρη να μην μπορεί να πλασάρει σε κενή εστία και τον Φωτόπουλο να μπλοκάρει το αδύναμο πλασέ

34′ Πέναλτυ για την ΑΕΜ  σε σουτ του Βασιλογιαννη και χέρι του Κουρσαρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιουνης και απέκρουσε ο Φωτόπουλος στην αριστερή του γωνία

43′ Σουτ Βασιλογιαννη λίγο άουτ απ την δεξιά γωνία του Φωτόπουλου

45′ Σουτ Κορομηλά Α. θα αποκρούσει με τα ακροδαχτυλα στην δεξιά του γωνία ο Καραγκούνης

48′ ΓΚΟΛ 1-0 Νέο πέναλτυ για την ΑΕΜ σε ανατροπή του Τσιουνη απ τον Κουρσαρη

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βασιλογιαννης για το 1-0

58′ Σουτ Βασιλογιαννη αρκετά άουτ πάνω απ’ το δοκάρι

60′ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ρηγανα με τον Καραχάλιο από τα δεξιά να βγάζει την σέντρα , πλασέ Φραγκούλη άουτ.

65′ Δοκάρι για τον Ρηγανα σε πλασέ του Τουρλιδα μετά από ωραία πάσα του Κορομηλά Α.

69′ ΓΚΟΛ 2-0 Πάσα του Στεργίου από τα αριστερά στην μικρή περιοχή πλασέ του Φουνταλη για το 2-0

70′ Σουτ Κορομηλά Α. λίγο άουτ

72′ Νέο σουτ Αυγέρη θα μπλοκάρει ο Καραγκούνης

75′ Δεύτερη κίτρινη στον Τζαμαλη για επικίνδυνο παιχνίδι στον Φραγκούλη , με 10 η ΑΕΜ

90′ Σουτ Κάππα άουτ

91′ ΓΚΟΛ πλασέ του Μακα για το 3-0

 

Διαιτητής: Λιόνας, Βοηθοί : Βασιλόπουλος, Τάκος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Κοκώνης, Στεργίου(90΄Ντίμο), Αλεξόπουλος, Λίτσος, Τζαμαλής, Τσιούνης(54΄Φουντάλης), Ντζιμάνης, Κοντογιάννης, Καβαλλάρης(78΄Παλιάτσας), Βασιλογιάννης(89΄Μακα)

ΑΟ Ρηγανά

Φωτόπουλος, Καλογεράκης(58΄Φραγκούλης), Κάππας, Κορομηλάς Φ.(79΄Κωστόπουλος), Κουρσάρης, Καραχάλιος, Κωστής, Ζαχαράκης, Τουρλίδας Κορομηλάς Α., Στραβοδήμος(57΄Αυγέρης)