Η ισοπαλία στο γήπεδο Λεωνίδας Ζαχαράκης, ανάμεσα στον γηπεδούχο Απόλλωνα Δοκιμίου και τον φιλοξενούμενο Ηρακλή Αστακού βόλευε και τις δυο ομάδες . Κατά συνέπεια δεν συνέτρεχαν και ιδιαίτεροι λόγοι προκειμένου να ..σκοτωθούν στον αγωνιστικό χώρο από την στιγμή που είχαν την δυνατότητα να ορίσουν την μοίρα τους.

Με βάση αυτά τα δεδομένα λοιπόν το 0-0 ήρθε απολύτως φυσιολογικά και άφησε αμφότερους τους μονομάχους με την ικανοποίηση ότι έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Από όποια σκοπιά και να το δει κανείς οι δυο ομάδες συμβιβάστηκαν με το 0-0 , μαθαίνοντας μάλιστα και τα ευχάριστα νεα από το Μεσολόγγι, όπου ο ΑΟ Ρηγανά γνώρισε την ήττα με 3-0.

Σε ότι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα προσπάθησαν για κάποιο γκολ, χωρίς όμως να φτάνουν με αξιώσεις στην εστία του Κατερινόπουλου. Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερό πως έιχαν σαν βασικό στόχο να διαφυλάξουν τα νώτα τους , κάτι το οποίο το κατάφεραν εξίσου καλά σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Η κυριότερη φάση της αναμέτρησης ανήκει στον Απόλλωνα, με το πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σε ανατροπή του Λίλα στον Καταρέλο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξευγένης, αλλά ο Κατερινόπουλος έπεσε σωστά στην αριστερή γωνία του διώχνοντας την μπάλα. Σε αυτή την χρονική στιγμή αποβλήθηκε ο Λίλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), με αποτέλεσμα στο β΄ημίχρονο ο Ηρακλής να αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές .

Όσο αφορά στο β΄΄ ημίχρονο δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες, ο αγώνας κύλισε ήρεμα με κυρίως παιχνίδι κέντρου.

Άλλωστε είπαμε και στον πρόλογο η ισοπαλία βόλευε και τις δυο ομάδες!!

Διαιτητής : Καλαμάρης, Βοηθοί : Καλυβόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Aπόλλων Δοκιμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Θεοδωρακόπουλος, Μπαλάφας (20΄ λ.τρ. Κονδύλης), Κοσυφαρίνης, Δαλαγιώργος, Μυλωνάς, Κόκκαλης, Αθανασίου, Ψηφής, Ξευγένης (71΄Σπυριλιώτης), Καμμένος (91΄Καπελάκης), Καταρέλος

Ηρακλής Αστακού (Γιάννης Λιάκας)

Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης Π., Ταφάνι., Κωνσταντίνου Χ., Κατσιγιάννης, Κολλιάς (72΄Μαλιγιάννης), Λίλας, Κοτρότσος Γ., (91΄Τσιλίκας), Γιαννείος (82΄Γιάτσης), Κελεπούρης (46΄Παχής)