Στο φινάλε του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας και σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Θέρμου η Δόξα Καινουρίου νίκησε με 4-1 τον γηπεδούχο Απόλλωνα, και πλέον ετοιμάζεται για τους αγώνες πλέι-οφ που θα κρίνουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο στην επανάληψη η Δόξα ανέβασε ρυθμούς και με την είσοδο του Αγγέλη στον αγωνιστικό χώρο, δυνάμωσε στο χώρο της επίθεσης. Ο Αγγέλης με δυο προσωπικά του τέρματα (47΄, 55΄) έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 68΄ ο Μούτσα πέτυχε το τρίτο γκολ για την Δόξα, και ο Ρεπανίδας στο 74΄έκανε το 0-4. Το μόνο που κατάφερε ο Απόλλωνας ήταν να μειώσει στο 83΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκίνι. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Δόξα είχε επίσης και δυο δοκάρια με τον Ρεπανίδα.

Διαιτητής : Προβίδας, Βοηθοί: Κολοσιώνης, Καλαμπόκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παστρωμάς)

Γκουρνέλος,  Κοκώνης Ε., Κοκώνης Σ., Βασιλάρης, Αριστόπουλος, Αλπέντζος, Κούκος, Γκίνι, Μπίστας , Καλλιακμάνης  Δ., Μετσίνης

Στο β΄ημίχρονο αγωνίσθηκαν  οι Κώης,  Καρβελάς, Γιαννοκώστας, Μπαλάφας.

Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος)

Καράμπαλης, Κακούρης (65΄Λιάρος), Γκουτσέλης, Δάρλας, Σαλμάς, Σαμψώνας (60΄Αλτζερίνης), Κόκκαλης (46΄Αγγέλης), Νικολογιάννης, Μούτσα, Ρεπανίδας Νταλαπέρας (58΄Γιώτης)