Από την περίοδο που ξεκίνησαν να εφαρμόζονται τα play off(επί εποχής του αείμνηστου Θ. Πασσιόπουλου) ήταν πάντα το ρεζουμέ του πρωταθλήματος. Οι φίλοι του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος κατακλύζουν τα γήπεδα για να παρακολουθήσουν τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από τις οποίες ανακηρύσσεται ο πρωταθλητής και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες ο προβιβασμός του στη μεγαλύτερη κατηγορία, όπως θα συμβεί τη φετινή περίοδο.

Κάτι ανάλογο γίνεται και για τους αγώνες play-out.

Ξεκίνημα λοιπόν το Σάββατο 20 Απριλίου με 3 αγώνες

Αναλυτικά

Αγώνες PLAY-OFFS

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-4-2019 ΩΡΑ 16:00

ΓΗΠΕΔΟ : ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ                    ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ : ΓΑΥΡΟΛΙΜΝΗΣ                 ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ – ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΒΑΘΜΟΙ
1. ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 7
2. ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 6
3. ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ 3
4. ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ 0

 

Ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας, ανέρχεται στην Γ’ Εθνική, χωρίς αγώνες κατάταξης.

 

Αγώνες PLAY-OUT

ΣΑΒΒΑΤΟ 20-4-2019 ΩΡΑ 17:00

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ :  ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

Σύμφωνα  με την προκήρυξη του πρωταθλήματος οι αγώνες θα είναι διπλοί και νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που θα συγκεντρώσει στους δύο αυτούς αγώνες 4 βαθμούς και άνω. Ο 1ος αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου, το Σάββατο 20 Απριλίου και ο 2ος στο γήπεδο που έχει ως έδρα ο  ΑΟ Ρηγανά.

Στην περίπτωση όμως που μετά την διεξαγωγή και των 2 αυτών αγώνων κανένα σωματείο δεν συγκεντρώσει 4 βαθμούς και άνω, τότε θα διεξαχθεί και 3ος αγώνας στο γήπεδο του Αχελώου Αγγελοκάστρου που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο και ο νικητής παραμένει στην Α’ κατηγορία.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στον 3ο αγώνα, νικητής αναδεικνύεται το σωματείο που κατέλαβε την καλύτερη θέση την κανονική περίοδο, (Αχελώος Αγγελοκάστρου), το οποίο και παραμένει στην Α’ κατηγορία.