Δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού βρέθηκαν την Κυριακή   στον αγώνα με το Άρη και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στην ομάδα του Αγρινίου. Πρόκειται για τον Σίλβα Τζούνιορ και τον Δημήτρη Γάκη

Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο Αγρίνιο ο Σίλβα Τζούνιορ. Ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και εκ των αγαπημένων του κόσμου της ομάδας παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο «Δήμαρχος» όπως ήταν το παρατσούκλι του όταν φόραγε τα «κυανοκίτρινα» έστειλε μέσω των social media της ΠΑΕ, το… μήνυμά του καθώς κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο, στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη!

Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Αγρίνιο συναντήθηκε με γνωστούς και φίλους και φάνηκε ότι δεν κρύβει την αγάπη του για την ομάδα του Αγρινίου, δίνοντας το παρών σε αγώνα μετά από πέντε χρόνια, και υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί στον μέλλον και παλι στο Αγρίνιο.

Θα επιστρέψει στην χώρα του  στις 26 Απριλίου, ενώ στην Βραζιλία σπουδάζει ώστε να πάρει το πτυχίο του δικηγόρου,  παράλληλα έχει δίπλωνα προπονητή, ενώ μέχρι πέρυσι αγωνίζονταν σε ομάδα Γ΄Εθνικής.

Επίσης στο Αγρίνιο βρέθηκε και ο πρώην τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Γάκης, ο οποίος αγωνίζονταν στην ομάδα του Αγρινίου στην δεκαετία του ΄80. Βραβεύτηκε από τον συμπαίκτη του την εποχή εκείνη Κώστα Τάκο

DSC02932

 

DSC02950

DSC02933

DSC02958

DSC02961

DSC02963

DSC02965

DSC02968