Μπορεί στον Παναιτωλικό να μην διατηρούν ευχάριστες αναμνήσεις από τον πρώτο και τελευταίο Πορτογάλο προπονητή (Λιονέλ Πόντες) που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους Αγρινιώτες να στρέψουν τις κεραίες τους στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου για την μετά – Δέλλα εποχή.

Βλέπετε, υπάρχει στη…μέση κι αυτό το κανάλι με την Μπενφίκα, που όχι απλά υπάρχει, αλλά ανοίγει σε μεγαλύτερο βαθμό και φέρνει τις δύο ομάδες ακόμα πιο κοντά.

Οι σχέσεις των δύο κλαμπ που έχουν αναπτυχθεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αποκτούν πλέον και μια είδους επίσημη μορφή, υπό την έννοια πως ο Παναιτωλικός θα αποτελεί τον ελληνικό «δορυφόρο» των Λουζιτανών.

Κι αυτή η νέα (δυνατή) μορφή συνεργασίας, δεν θα περιοριστεί απλά στους παίκτες που θα προέρχονται από την Μπενφίκα και θα ακολουθούν το δρομολόγιο Λισαβόνα – Αγρίνιο.

Οι «Αετοί» με το…καλημέρα έπαιξαν σημαίνοντα ρόλο στο θέμα του νέου προπονητή του Παναιτωλικού.

Κι όπως βοά ο τόπος τις τελευταίες ημέρες πράγματι αυτός θα είναι Πορτογάλος και θα έρθει οσονούπω στη χώρα μας με την συγκατάθεση της Μπενφίκα προκειμένου να φορέσει την φόρμα των «καναρινιών».

Η συμφωνία έχει «κλειδώσει» και είναι απλά καθαρά θέμα χρόνου η σχετική ανακοίνωση, μέσω της οποίας θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του διαδόχου του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του Παναιτωλικού.

https://www.sdna.gr