Την ανοιχτή στήριξη στο πρόσωπο της Χριστίνας Σταρακά, ενόψει του 2ου γύρου των δημοτικών εκλογών στο Αγρίνιο, εξέφρασε ο Φώτης Κωστούλας τονίζοντας την βοήθειά της προς τον Παναιτωλικό!

 Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση των έργων που θα αλλάξουν θεαματικά το γήπεδο του Παναιτωλικού, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Φώτης Κωστούλας πήρε θέση τόσο όσο αφορά την μάχη για την δημαρχία του Αγρινίου, όσο και για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές!

«Θέλω να δείξω στους φιλάθλους πριν πάνε στην κάλπη  ποιος στηρίζει την ομάδα που αγαπάνε» τόνισε αρχικά ο κ. Κωστούλας και πρόσθεσε: «Εδώ άλλοι ψηφίζουν δήμαρχο επειδή ασφαλτόστρωσε και έκλεισε τις λακκούβες έξω από τα σπίτια τους, εγώ να μη στηρίξω την κ. Σταρακά που μας βοηθά να φτιάξουμε ακόμα καλύτερο το σπίτι μας;  Όπως θα στηρίξω και τη  σημερινή κυβέρνηση. Είμαι ξεκάθαρος και το λέω ανοιχτά. Σε όποιον αρέσει. Κανένας άλλος δεν έχει στηρίξει τον Παναιτωλικό. Κάποτε πρέπει να πούμε ένα ευχαριστώ και να στηρίξουμε και εμείς».

Την συμβολή της υποψηφίας δημάρχου στα έργα στο γήπεδο του Παναιτωλικού τόνισε και ο Υπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης επισημαίνοντας:

«Αν έχεις τη Σταρακά κάθε μέρα έξω από το γραφείο σου, αν θες κάνε και διαφορετικά! Ο Παναιτωλικός πρωτοτύπησε και σε αυτό το σημείο και με πολύ μεγάλη προσπάθεια της Χριστίνας Σταρακά και του προέδρου που ήρθαν στο γραφείο αναλύσαμε τις δυσκολίες και τα προβλήματα και κάναμε μια μεγάλη συνέργεια. Κινηθήκαμε προς την ίδια κατεύθυνση και η Χριστίνα συντόνιζε τα πάντα από την Περιφέρεια. Αποτέλεσμα αυτής της καλής συνεργασίας και του κοινού προγράμματος είναι να φτάνουμε ένα βήμα πριν περάσουμε στη μακέτα. Η Χριστίνα Σταρακά με πάθος και δυναμικότητα αντιμετώπισε το πρότζεκτ αυτό».

www.gazzetta.gr/