Φιλικό με την Μπενφίκα

Η συνεργασία του Παναιτωλικού και Μπενφίκα είναι πλέον δεδομένη, και οι δυο ομάδες θα αγωνισθούν σε φιλική αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού στις αρχές Αυγούστου.

Οι φήμες που ήθελαν τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει σε φιλική αναμέτρηση την δεύτερη ομάδα της Μπενφίκας  επιβεβαιώθηκαν και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της ημερομηνίας του φιλικού.

Η Μπενφίκα Β είναι η αναπληρωματική ομάδα της Μπενφίκα. Οι αναπληρωματικές ομάδες στην Πορτογαλία μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά στα πρωταθλήματα της χώρας, όπως οι κύριες ομάδες. Ωστόσο, δεν μπορούν να αγωνιστούν στην ίδια κατηγορία με την κύρια ομάδα και έτσι απαγορεύται στην ομάδα να προβιβαστεί στην Πριμέιρα Λίγκα και να συμμετάσχει στο Κύπελλο Πορτογαλίας και στο Taça da Liga. Έδρα της ομάδας είναι το Estádio da Tapadinha, χωρητικότητας 2500 θεατών.

Η Μπενφίκα είχε Β ομάδα από το 1999 έως το 2006. Επαναλειτούργησε την περίοδο 2012-13, όταν εφαρμόστηκαν νέοι κανόνες για τις αναπληρωματικές ομάδες. Μαζί με άλλες 5 αναπληρωματικές ομάδες που επαναδημιουργήθηκαν την ίδια περίοδο, τοποθετήθηκαν στη Σεγκούντα Λίγκα.