Τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του βρήκε ο Δημήτρης Χαντάκιας. Ο 24χρονος στόπερ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Παναιτωλικό και πήγε στην Τσέρνο Μόρε.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που φεύγει εκτός συνόρων. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, δόθηκε το 2015 στον Φωκικό δανεικος και έκτοτε δεν είχε αποχωρήσει από το Αγρίνιο. Φέτος, όμως, δεν υπολογιζόταν και γι’ αυτό στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα. Τελικά το κεφάλαιο Παναιτωλικός έκλεισε για εκείνον και η Τσέρνο Μόρε τον ανακοίνωσε.

Αναλυτικά τι αναφέρει η βουλγαρική ομάδα στην ιστοσελίδα της: «Η Τσέρνο Μόρε ανακοινώνει την έκτη της προσθήκη για φέτος, τον Δημήτρη Χαντάκια. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε σήμερα και θα παίζει στην ομάδα της Βάρνας για την επόμενη χρονιά. Ο Δημήτρης Χαντάκιας γεννήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1995. Έχει ύψος 1,84 και βγήκε από τον Παναιτωλικό.

Το 2014 πήρε μεταγραφή στη δεύτερη κατηγορία στον Φωκικό, όπου έπαιξε 10 ματς. Το καλοκαίρι του 2015 επέστρεψε στον Παναιτωλικό και έκτοτε είχε 48 συμμετοχές και ένα γκολ στη Super League. Το προηγούμενο εξάμηνο πήγε στην Κέρκυρα και αγωνίστηκε σε εννιά ματς.