Με την παρακάτω ανακοίνωση ο πρόεδρος του Αχελώου Αγγελοκάστρου Δήμος Μπέτσικας αναφέρει ότι παραιτείται απο τα ηνία του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ανάμεικτα συναισθήματα σας γνωρίζω οτι η κοινή μας περιπέτεια στο άμορφο αυτο ταξίδι του αθλητικού-ποδοσφαιρικού μας συλλόγου τελειώνει εδώ.

Προσωπικοί λόγοι και οικογενειακές- επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν πλεον να συνεχίσω να συμβάλω στην προσπάθεια. Δηλώνω ωστόσο, οτι θα ειμαι πάντα  στο πλευρό της ομάδας μας και των ανθρώπων που θα διαχειρίζονται τα διοικητικά της, για οτιδήποτε τυχόν χρειαστεί.

Θελω απο καρδιας να ευχαριστήσω ολους οσους με συντροφεύαν σε αυτο το ταξιδι και πρωτα απ’ ολους να ευχαριστησω τους ποδοσφαιριστάς της ομάδας και τους προπονητές που συνεργάστηκα ολα τα χρονια.

Επισης θελω να ευχαριστήσω την ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την συνεργασία που είχαμε. Τελος θελω να ευχαριστήσω τους φίλαθλους μας ,τους κατοίκους του Αγγελοκαστρου ,για την πιστη και την ειλικρινή τους αγάπη στον ΑΧΕΛΩΟ.

Επισης θελω να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον κυριο ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ για την βοηθεια και τις συμβουλες του.

Η σχεση που έχτισα μαζι τους ειναι παρακαταθήκη για εμενα που σε αυτη την διαδρομη ,περα απ’ τις χαρες και τις λυπες των αποτελεσματων κερδισα πολλα σε εμπειριες και συνιασθηματα.

Εύχομαι στην ομάδα μας τα καλύτερα για το μέλλον

 

Με τιμη

Δημοσθένης Μπέτσικας