Συναρπαστικός και ιδιαίτερα ανταγωνιστικός ήταν ο τελικός του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Συλλόγων Υπηρεσιών Επιχειρήσεων, Οργανισμών (Ο Ανδραίμων).

Οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  ήταν αυτοί οι οποίοι φάνηκαν  πιο εύστοχοι στην διαδικασία των πέναλτι και μπόρεσαν να κερδίσουν τον τίτλο από τα «έντεκα βήματα» με σκόρ 9-8, (στην κανονική διάρκεια ο αγώνας έληξε  3-3) , ενώ δεν υπήρχε παράταση.

Όσο αφορά την ροή του αγώνα οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ξεκίνησαν δυνατά τον τελικό , με την συμπλήρωση των δέκα πρώτων λεπτών αιφνιδίασαν τον αντίπαλο , και με δυο γκολ από τον  Μπελεβώνη στο 5΄ ( με όμορφη ατομική προσπάθεια), και στο 10΄(με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Θεοδοσίου ), πέτυχαν τα δυο πρώτα γκολ της αναμέτρησης .

Στην συνέχεια οι ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ισορρόπησαν τον αγώνα και στο 17΄ μείωσαν σε 2-1 με τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την θαυμάσια σέντρα του Αλαχούζου και με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου είδαν ένα πολύ καλό ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν σε όλη την διάρκεια του ενενηντάλεπτου.

Οι ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ  στο 70΄  έκαναν το 3-1  με σκόρερ τον Θεοδοσίου, ενώ θα μπορούσαν να …τελειώσουν την αναμέτρηση πέντε λεπτά αργότερα (δοκάρι με τον Ασημακόπουλο).

ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έφεραν το ματς «στα ίσα» με γκολ από τον  Παναγιωτόπουλο στο 77΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και με τον  Σκόνδρα στο 81΄με κοντινή κεφαλιά, ο οποίος και  διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του θεσμού δεν υπήρχε παράταση και ο νικητής κρίθηκε από τα έντεκα βήματα.

DSC03668

Η διαδικασία των πέναλτι

Χήρας (Έμποροι Επαγγελματίες) 1-0

Μπελεβώνης (Προπονητές) 1-1

Ντζάλας 2-1

Θεοδοσίου 2-2

Κωστής (απόκρουσε ο Ξανθόπουλος)

Κυριάκης άουτ

Ταμπάκης 3-2

Κοκώνης 3-3

Παναγιωτόπουλος 4-3

Σπαής 4-4

Σκόνδρας 5-4

Λιαπίκος 5-5

Γεωργούσης  6-5

Γιάκος 6-6

Νικολόπουλος 7-6

Ασημακόπουλος 7-7

Βασιλόπουλος 8-7

Μπιτσικώκος 8-8

Κούσης  9-8

Γερνάς αποκρούει ο Σαμαράς.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζανάς με βοηθούς τον Καλυβόπουλο και τον Κουτρομάνο. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Τσοπλάκος.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (Τάσος Σκόνδρας)

Σαμαράς, Παπαβασιλείου(70΄Γεωργούσης), Παπαθανασόπουλος(50΄Κωστής), Αλαχούζος(46΄Νικολόπουλος), Βραχωρίτης(46΄Χήρας), Κούσης, Παναγιωτόπουλος, Ασημάκης(46΄Ταμπάκης), Βασιλόπουλος, Ζώης(77΄Σκόνδρας), Ντζάλας

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ (Κώστας Γιωτόπουλος)

Ξανθόπουλος, Γερνάς, Κωνσταντόπουλος(70΄Μπιτσικώκος), Στασινός(80΄Λαυράνος, 88΄Γιάκος), Πάνου(80΄Σπαής), Κοκώνης, Παστρωμάς(35΄Κυριάκης), Θεοδοσίου, Μπελεβώνης, Παπαχρήστος(65’ Λιαπίκος), Νταλακούρας (55΄΄Ασημακόπουλος)

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ