Η επόμενη ημέρα στον ΑΟ Ρηγανά μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β΄κατηγορία σχεδιάζεται από την νέα διοίκηση του συλλόγου σε συνδυασμό με τον προπονητή Βαγγέλη Κοτρότσο.

Πρώτο μέλημα της διοίκησης του ΑΟ Ρηγανά ήταν οι κάρτες διαρκείας, οι οποίες εκτυπώθηκαν και είναι στην διάθεση των φιλάθλων. Η τιμή είναι 10 ευρώ και μάλιστα έχουν ξεκινήσει η πώληαή τους προς τους φιλάθλους της ομάδας.

Καθημερινά προκύπτουν διάφορες πληροφορίες  για ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν ή ενδιαφέρουν τον σύλλογο. Σύμφωνα με ενημέρωση που υπάρχει από την διοίκηση του συλλόγου , αρκετοί ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν στον σύλλογο, και στις επόμενες ημέρες αναμένεται και οι επίσημες ανανεώσεις.

Επίσης στον ΑΟ Ρηγανά αναμένεται να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ της ομάδας πριν δυο χρόνια αλλά για διάφορους λόγους δεν αγωνίσθηκαν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.

Οι άνθρωποι του συλλόγου επιθυμούν να αγωνισθούν στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας και ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής του ΑΟ Ρηγανά. Ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα του Αγρινίου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ (Κ12, Κ14, και Κ16).

Στον ΑΟ Ρηγανά ελπίζουν (πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου) να ξεκινήσουν οι εργασίες στο γήπεδο της ομάδας για την τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα. Είναι επιθυμία όλων των κατοίκων της περιοχής στο γήπεδο να γίνει η κατάλληλη ανακαίνιση ώστε να αλλάξει μορφή.