Την απόκτηση τηλεοπτικών ομάδων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα μετά το «ψαλίδι» της ΕΡΤ έχουν εισηγηθεί επιτελείς του Open TV στον Ιβάν Σαββίδη, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει πως οι τηλεοπτικοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, ο οποίος και αυτός φαίνεται πως βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας, έχουν διαπιστώσει πως η μετάδοση αγώνων της Super League 1 μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα τηλεθέασης στο κανάλι, ενώ παράλληλα θα δημιουργούν και έξτρα εκπομπές στις οποίες θα προβάλλονται τα στιγμιότυπα και θα σχολιάζονται τα αποτελέσματα των αγώνων του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Εκτός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» που παραμένει χωρίς τηλεοπτική στέγη, στον… αέρα βρίσκονται ο Άρης (που δεν πρόκειται να πάει σε κανάλι του αντίπαλου ΠΑΟΚ), ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός, η Ξάνθη, ο ΟΦΗ και η Λαμία που είχαν υπογράψει και εκείνοι διετές (υπό προϋποθέσεις) συμβόλαιο με την ΕΡΤ.

Στο ίδιο πλαίσιο σκέψης υπάρχει και η συνεργασία με τη Super League 2, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή και για τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

www.sport-fm.gr