Τηλεοπτική στέγη έχουν όλες οι επαναληπτικές αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Την Τρίτη 13/08 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός αγωνίζονται για την πρόκριση στα play offs του Τσάμπιονς Λίγκ. Και οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 21:30.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ολλανδία με αντίπαλο τον Άγιαξ στην ρεβάνς του 2-2 της Τούμπας , μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από το Cosmote TV, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο »Γ.Καραισκάκης» την Μπασάκσεχιρ στην ρεβάνς του 0-1. Η αναμέτρηση αυτή θα μεταδοθεί από την NOVA.

Για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Τετάρτη ο Ατρόμητος υποδέχεται την Λέγκια Βαρσοβίας (19:00) στο Περιστέρι με την δημόσια τηλεόραση να έχει εξασφαλίσει την μετάδοση του αγώνα.

Η »ευρωπαϊκή» εβδομάδα κλείνει την Πέμπτη με τις αναμετρήσεις του Άρη και της ΑΕΚ. Ο Άρης (21.30) θα επιδιώξει την μεγάλη ανατροπή με αντίπαλο την Μόλντε (πρώτος αγώνας 3-0) σε μια αναμέτρηση που θα μεταδοθεί από τo Cosmote tv. Eνώ στις 21.00, η NOVA θα μεταδώσει από το άδειο λόγω τιμωρίας Ολυμπιακό στάδιο την ρεβάνς της ΑΕΚ με αντίπαλο την Κραίοβα