Με σκορ 4-0 ο Παναιτωλικός νίκησε τον Τηλυκράτη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού την Κυριακή το απόγευμα. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Καββαδίας (3), και ο Ντουάρτε

Ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ στο 3’ με κεφαλιά του Καββαδία μετά από σέντρα του Στ. Μπελεβώνη. Στο 17’ ο Καββαδίας έκανε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 50’ ο Μπάλμπι με εκτέλεση φάουλ  και αφού η μπάλα βρήκε τον Καββαδία έγινε το 3-0 . Στο 63’ από κάθετη μπαλιά του (υπό δοκιμή) Αχμέντ, ο Ντουάρτε με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Λουίς Κάστρο έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν λίγο ή και καθόλου στο φιλικό στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό των «κυανοκίτρινων» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League.

Για τον Παναιτωλικό αγωνίσθηκαν οι

Γιαννακόπουλος, Ταχάρ, Μπάλμπι, Μιμίτο (63΄Παρράς), Ντουάρτε, Καββαδίας, Μπελεβώνης Σ., Μπελεβώνης Χ. (45΄Αχμέτ), Σκιαδάς, Κωνσταντόπουλος, Τσιγγάρας

Για τον Τηλυκράτη αγωνίσθηκαν οι

Καλαντζής, Ντόβας, Θώδης, Χούσινετς, Δημητρίου, Τόσκα, Ρομέο, Τσόφλιος, Καταγής, Γεωργούσης. Αγωνίστηκαν και οι Παναγιωτίδης, Μπινιάρος, Μπουρδούβαλης, Τσιαντής, Μαστραντωνάκης, Περιστέρης, Αλομπισάτ.