Κάτι καινούργιο στην εκπαίδευση των τερματοφυλάκων «γεννιέται» στο Αγρίνιο . Ο γνωστός σε όλους μας Κώστας Νικολαίδης , επί 10ετία  προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ Παναιτωλικός ενώνει τις δυνάμεις του με τον επί διετία προπονητή τερματοφυλάκων των Ακαδημιών της , Γιάννη Καραβασίλη , δημιουργώντας την AGRINIO GOALKEEPERS ACADEMY, προκειμένου να εκπαιδεύσουν και μυήσουν τα μυστικά της θέσης του τερματοφύλακα σε κάθε ενδιαφερόμενο . Ο Κώστας Νικολαΐδης , κάτοχος του διπλώματος UEFA A Goalkeeping και πρωτεργάτης για την ανάδειξη μεγάλων τερματοφυλάκων για την ομάδα του Αγρινίου και ο Γιάννης Καραβασίλης κάτοχος διπλώματος UEFA C (αναπτυξιακές ηλικίες), με αρκετές διακρίσεις στην ανάδειξη τερματοφυλάκων προερχόμενοι από τις ακαδημίες , εγγυώνται για το αποτέλεσμα που θα προσφέρουν στους νεαρούς αθλητές . Η σχολή απευθύνεται κυρίως σε τερματοφύλακες ηλικίας από 9 έως 19 ετών (γεννημένοι από έτη 2000 ως και 2011), ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν και τμήματα ενηλίκων.

Μάλιστα , εν όψει της γνωριμίας με τη νέα σχολή  προσκαλούν τερματοφύλακες των παραπάνω κατηγοριών για μια ενημέρωση – γνωριμία αλλά και την διεξαγωγή μίας προπονητικής μονάδας , ανά ηλικιακή κατηγορία , την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17.30, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας «Ακαρνάν» στο Αγρίνιο , όπου θα λειτουργεί και η σχολή . Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6932953040 (Κώστας Νικολαΐδης) και 6981178451 (Γιάννης Καραβασίλης) . Η γνωριμία του κοινού με την σχολή είναι ελεύθερη και μπορεί να την παρακολουθήσει και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος .

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι της σχολής ενώ σε όσους εγγραφούν θα δοθεί δώρο ένα σετ στολής τερματοφύλακα .

Εσείς σε ποιον θα εμπιστευτείτε τα παιδιά σας ;