Καλύτεροι σε όλους τους τομείς θέλουν να γίνονται στον Παναιτωλικό και το αποδεικνύουν συνεχώς.

Οι Αγρινιώτες έχουν στα πλάνα τους να κατασκευάσουν στο αθλητικό τους κέντρο τρία γήπεδα κανονικών διαστάσεων, που θα διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με την προσθήκη τους το Emileon θα ξεπεράσει πλέον τα 100 στρέμματα!

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Παναιτωλικός σημαίνει ανάπτυξη, δημιουργία, εξέλιξη. Από την πρώτη ημέρα που η ΠΑΕ έβαλε μπροστά στο σχέδιο για τον Παναιτωλικό της σύγχρονης εποχής, ξεκίνησαν και οι επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα, με οδηγό τα παραπάνω. Γήπεδο, αθλητικό κέντρο, οργάνωση και λειτουργία ομάδας και άλλα πολλά. Γνωστά σε όλους μας, γνωστά στο πανελλήνιο.

Και δεν σταμάτησε ποτέ… Παρότι φτάσαμε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, κάθε φορά γίνεται κι ένα ακόμα βήμα προς το μέλλον. Την άνοιξη παρουσιάστηκαν τα έργα που θα γίνουν στο γήπεδό μας. Το Μουσείο για το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα καμαρώνουμε όλοι. Καταθέσαμε συνολική πρόταση αναβάθμισης της περιοχής πέριξ του γηπέδου, αλλά και πλάνο κατασκευής νέων αθλητικών χώρων για τον ερασιτεχνικό και μαζικό αθλητισμό.

Αλλά δεν περιοριζόμαστε μόνο σε προτάσεις και ιδέες. Συνεχίζουμε με πράξεις! Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ένα σημαντικό έργο που σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει το γενικότερο αναπτυξιακό πλάνο του Παναιτωλικού: Την επέκταση των αθλητικών υποδομών με τρία επιπλέον γήπεδα στο Emileon! Που ταυτόχρονα είναι έργο – προσφορά στις νέες γενιές, στη νεολαία και την άθληση. Στον τόπο.

Το αθλητικό κέντρο της ομάδας μας διαθέτει εδώ και δέκα (και πλέον) χρόνια δύο γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων με φυσικό χλοοτάπητα. Ένα γήπεδο 11Χ11 κανονικών διαστάσεων με συνθετικό χλοοτάπητα. Δύο γήπεδα 8Χ8 και ένα 5Χ5 με συνθετικό χλοοτάπητα.

Πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή τριών γηπέδων κανονικών διαστάσεων, που θα διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα, στο χώρο που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Έργο που θα εκτοξεύσει τη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων και θα ανεβάσει την ποιότητά τους και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Η συνολική έκταση του Emileon θα ξεπεράσει τα 100 στρέμματα!

Με την παράδοση των έργων η ανδρική ομάδα θα έχει περισσότερα γήπεδα στη διάθεσή της και σε καλύτερη κατάσταση όταν οι καιρικές συνθήκες (οι πολλές βροχές της περιοχής μας) τα επιβαρύνουν. Τα Τμήματα Υποδομής θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν περισσότερο (ίσως και αποκλειστικά) γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα στις προπονήσεις και (σίγουρα) στους αγώνες τους.

Όλα αυτά θα υποστηρίζονται απ’ ότι επιβάλλει η σύγχρονη ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αποδυτήρια, γυμναστήριο, πλήρως εξοπλισμένο φυσικοθεραπευτήριο, αίθουσα προβολών, που ήδη υπάρχουν. Μην ξεχνάμε και τις υπόλοιπες παροχές του Emileon, διαθέσιμες και για τις ανάγκες του Παναιτωλικού, αλλά και του κοινού. Εστιατόριο, καφέ, αίθουσες εκδηλώσεων, πισίνες, χώρους αναψυχής. Ένα περιβάλλον που δεν το συναντάς σε άλλο σημείο της χώρας.

Η ομάδα μας, συνεχίζει να επενδύει. Γιατί θέλει να κάνει κι άλλα βήματα μπροστά. Σε ένα τόπο που υστερεί σε υποδομές και εγκαταστάσεις και γενικότερα η λέξη «επένδυση» είναι σπάνια, ο Παναιτωλικός παραμένει μπροστάρης. Με το βλέμμα προσηλωμένο σταθερά στο αύριο. Για τον Παναιτωλικό του… αύριο».