Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και από πηγές που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα του τοπικού αθλητισμού τα κριτήρια με τα οποία θα χωριστούν οι 3 όμιλοι στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ που θα περιέχουν τις 26 ομάδες θα είναι πρωτίστως γεωγραφικά.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ίσως για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Η μικρή διαφορά ανάμεσα στην ποιότητα και την δυναμική των ομάδων εγγυάται ένα αμφίρροπο και με πολλές συγκινήσεις πρωτάθλημα με διαρκές ενδιαφέρον και στην κορυφή αλλά και στην ουρά

Την επόμενη βδομάδα που θα γίνει ο καθορισμός των ομίλων από την ΕΠΣΑ, και η κλήρωση,  θα μπούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ας κάνουμε λοιπόν λίγη υπομονή για κάτι που φέτος θα είναι κάτι το ιδιαίτερο και θα αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Τώρα όσο αφορά τον καταρτισμό των ομίλων οι άνθρωποι της ΕΠΣΑ προσπάθησαν να χωρίσουν τις ομάδες με στόχο να υπάρχει όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις από όλα τα σωματεία

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε ο υπόγραφων κάνουν λόγο για 3 ομίλους που θα περιέχουν 9 ομάδες ο πρώτος, οχτώ ομάδες ο δεύτερος, και εννέα ομάδες ο τρίτος.

 

Αναλυτικά οι όμιλοι:

1ος όμιλος

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ

ΑΕ ΜΑΚΡΥΝΕΙΑΚΟΣ

ΑΕ ΛΕΣΙΝΙΟΥ

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ

ΑΡΑΚΥΝΘΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ

ΑΟ ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ

ΑΟ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ

ΑΕ ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ

 

 

2ος ομιλος

ΧΡΥΣΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑΣ

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥΛΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ

ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΟ ΡΗΓΑΝΑ

ΑΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΣ

 

 

 

3ος ομιλος

ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΑΝΟΥ

ΑΟ ΕΛΑΙΟΦΥΤΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ

ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ

ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ

ΑΟ ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ

 

Τεν. Τζ.