Την πρόκριση για τη 2η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Αστέρας Καμαρούλας που κέρδισε στη Μεγάλη Χώρα την τοπική Δάφνη με σκορ 3 – 0.

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα του Πάνου Βραχωρίτη ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη που την στέλνει σε παιχνίδι με την Α.Ε. Αγίου Δημητρίου για την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.
Στο 12ο λεπτό ο Κορέτσης άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα και το 0 – 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 54΄ ο Γιώτης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους και τη νίκη «σφράγισε» ο Ανάστος στο 87ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα.

  Σέντρα του Κουκουγιάννη από αριστερά ο Κορέτσης έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε άουτ.
12΄ Γκολ. Οι αμυντικοί των γηπεδούχων δε μπορούν να απομακρύνουν τη μπάλα σε φάση διαρκείας, ο Κορέτσης γίνεται αποδέκτης, κάνει την προσποίηση και σουτάρει στα δίχτυα για το 0 – 1.
17΄ Σουτ του Σαμψώνα η μπάλα έφυγε άουτ.
26΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νταλακούρα η μπάλα έφυγε άουτ.
29΄ Σουτ του Σαμψώνα μέσα από την περιοχή διώχνει ο Βασιλείου και στην επαναφορά ο Κουκουγιάννης κάνει νέο σουτ με το Βασιλείου να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
31΄ Σουτ του Τσακανίκα η μπάλα έφυγε άουτ.
54΄ Γκολ. Φάουλ από αριστερά του Κουκουγιάννη η μπάλα δεν απομακρύνεται και φτάνει στο Γιώτη που από κοντά κάνει το 0 – 2.
77΄ Φάουλ του Χασιώτη μπλόκαρε ο Παπαθανασόπουλος.
87΄ Γκολ. Ο Ανάστος από τη γωνία της περιοχής και αριστερά σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στην απέναντι γωνία για το 0 – 3.
90΄ Διαγώνιο σουτ του Νταλακούρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Μάκης Συντζιρμάς): Βασιλείου, Φυτόπουλος (13΄ λ.τ. Μολώνης Δ. (63΄ Χασιώτης)), Τσακαρδάνος, Γιόγιος, Μολώνης Π., Νταλακούρας, Φεγγούλης, Μουλαρογιάννης, Τάτσης (80΄ Τασολάμπρος), Μολώνης Γ., Ρονέ (87΄ Αποστόλου).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Παπαθανασόπουλος, Αριστόπουλος, Πίτλιγκερ (46΄ Τρομπούκης), Τσακανίκας, Γιώτης, Νταλιάνης, Λαΐνας (64΄ Τηλιγάδας), Κουκουγιάννης (55΄ λ.τ. Μπαζώρας), Δήμας, Σαμψώνας Π., Κορέτσης (81΄ Ανάστος).

Αρχική σελίδα